oduzima dah!

Zavirite u raskošan dom Pamele Ramljak: Kupaonica poziva na guštanje, a spavaća soba je san snova za dvoje

Za dizajn svake prostorije je većinom sama zaslužna, a one su uređene u kombinaciji modernog i starinskog stila. Na zidovima prevladava bijela boja ili tapete, dok je namještaj u boji i daje neodoljiv šarm.

Pjevačica nekadašnje grupe Feminnem Pamela Ramljak obožava uređivati interijere, a prvi na njezinoj listi bio je novi stan u koji se uselila sa suprugom Mladenom Salajsterom, sinom Antunom i kćerkicom Mariom koju je rodila u kolovozu 2020. Malo je reći da je njihovo "gnijezdo" fantastično, a ono što je najbolje u cijeloj priči, ideje za uređenje su većinom Pameline.

Stan je uređen u modernom stilu, a u svakoj prostoriji prevladavaju zanimljivi detalji koji je čine posebnom. Bazna boja u svakoj prostoriji je bijela koja simbolizira čistoću i mir te je odlična za zidove ako planirate ostatak detalja imati u živim bojama.

Pamelin dnevni boravak krasi velika staklena stijena koja propušta puno svjetlosti, a u centru prostorije su divna sofa u boji kadulje. Impresivna je i tirkizna fotelja, dok je glavni kauč u neutralnoj boji, obogaćen simpatičnim jastučićima. Klasične komade namještaja Pamela je kombinirala s modernim dizajnom i tako postigla primamljiv i opuštajuć prostor za svakodnevni život.

Čitajte i: Pamela Ramljak podijelila je s nama detalje s krštenja kćeri Marije

Dizajn je sama radila

Nastavno na dnevni boravak je kuhinja s blagovaonom. "Od prve ideje, do crtanja na papiru, kupovanja materijala i izrade... Prva 3 koraka sama, a zadnji korak moji stolari koji su radili svaki centimetar stana", otkrila je Pamela ispod fotografije svoje raskošne kuhinje. U njoj prevladavaju bijela i siva boja, a dizajn poluotoka oduzima dah.

Spavaća soba nije ništa manje impresivna - u centru je veliki bračni krevet, a sa svake strane su vintage noćni ormarići u boji drveta sa svjetiljkama od pruća. Prava oaza za uživanje u dvoje!

Dječje carstvo

Maleni Antun uživa u svom carstvu. A kako nam je Pamela otkrila u intervjuu za Gloriju, njegovo najdraže mjesto za skrivanje je šator proizveden u hrvatskoj tvrtki Čuvari snova. Inače, Antunova igraonica nekada je bila garderoba koju je Pamela odlučila prenamijeniti.

Čitajte i: Pamela Ramljak: 'U ovoj prostoriji provodim najviše vremena, kad je sin kod kuće i kad nije'

Iako ima tek šest mjeseci, Maria već ima svoju sobu koju će obožavati i kad poraste. Prostorija s velikim krevetom, pink kaučem i romantičnom komodom dostojna je princeze.

I šećer na kraju - kupaonica. Mjesto za opuštanje daleko od svih, kada mami treba pet minuta mira. Velika kada savršena je za spa kod kuće, a Pamela u njoj najradije gleda omiljene serije uz čašu vina. Pravi gušt!

Linker
25. travanj 2024 10:20