Inspirirajte se

Zavirili smo u fotogenične domove poznatih Hrvatica: Bijela boja, minimalizam i luksuz na svakom koraku

Osim luksuznih komada iz nove kolekcije na prvoj online modnoj reviji u organizaciji dvojca ELFS, posebnu pažnju privukli su njihovi pomno uređeni domovi, a mi smo pobrojili desetak koji su nas se najviše dojmili.

Prošlog tjedna održan je jedinstveni online fashion show u organizaciji kreativnog dvojca ELFS, na kojem su mnoge domaće zvijezde u svojim domovima nosile komade iz nove kolekcije Rivijera proljeće/ljeto 2020. Iza cijelog projekta stajao je plemenit cilj - prikupljanje sredstava za udrugu Hrabri telefon, a osim same revije, iznenađenje su bili nastupi Ivana Dečaka iz grupe Vatra te DJ-a Mike & Me.

Iako su u fokusu bili retro, romantični i luksuzni komadi iz kolekcije, nismo mogli ne primijetiti koliko su se dobro uklopili uz fotogenične domove poznatih lica poput radijske voditeljice Nives Ivanišević i Ivane Mišerić, pjevačice Indire Levak i Maje Šuput, bračnog para Lejle i Tarika Filipovića, glumice Petre Kurtele, modne influencerice Lidije Lešić te mnogih drugih. Zanimljivo uređeni domovi uvijek nas inspiriraju pa smo malo bolje promotrili kako su ih spomenute dame uredile.

Nives Ivanišević

screen shot
Dom Nives Ivanišević uređen je u modernom stilu, a u njemu prevladava bijela boja.

Dom bračnog para Nives i Gorana Ivaniševića uređen je u modernom i pomalo minimalističkom stilu te u njemu najviše prevladava bijela boje s akcentima žućkaste. Glavna prostorija, u kojoj je Nives prohodala u ELFS kompletiću, veliki je dnevni boravak s prostorom za blagovanje u kojem cijela obitelj Ivanišević opušta na dnevnoj bazi.

Viktorija Rađa

Screenshot
Viktorija Rađa također obožava bijelu boju koja prevladava u svakoj prostoriji njezina doma.

Supruga bivšeg košarkaša Dine Rađe također voli estetiku čistoće i bjeline pa je u skladu s tim uređen i njezin stan. Bijelu boju, koja je prisutna na svim zidovima i elementima, razbijaju crni detalji, kao i umjetničke fotografije, a zanimljiv dodatak prostoru čini staklena ograda uz stepenice.

Indira Levak

Indira Levak svoj je dnevni boravak s kuhinjom ukrasila zelenim biljkama.

Upečatljiva plava haljina s volanom, koju je pjevačica prošetala po svom stanu, radila je zaigran kontrast s bijelim zidovima, ali i originalnim detaljem od kamena kojim je obložen kuhinjski "otok". Zelene biljke također daju svjež štih Indirinom prozračnom domu s puno svjetla.

Lejla Filipović

Screenshot
Dom Lejle i Tarika Filipovića također je uređen u modernom štihu, a kako ne bi bio dosadan, neki komadi namještaja su zeleno-crne boje.

Supruga voditelja i glumca Tarika Filipovića voli boje pa je klasičnu bijelu dodatno istaknula komadima namještaja u zelenoj i crnoj boji. Uz ovu kombinaciju odlično se uklopio srednje-smeđi parket. Bračni par Filipović očito jako voli hodati po stepenicama koje dijele čak nekoliko prostorija.

Maja Šuput

Screenshot
Stan Maje Šuput prepun je luksuznih komada namještaja.

Pjevačica Maja Šuput u nekoliko je navrata pokazala raskoš svog životnog prostora koji je, baš poput nje, glamurozan i jakog karaktera. Njezin stan krase neobične skulpture i zaista posebni komadi namještaja, a Maja se u uređenju fokusirala na "ne-boje" - crnu i bijelu te detalje u sivoj i smeđoj boji.

Ivana Mišerić

Screenshot
Detalj koji se odmah zamjećuje u domu Ivane Mišerić je veselo božićno drvce.

Stan radijske voditeljice Ivane Mišerić djeluje poput umjetničke galerije, čemu doprinose bijele stijene, visoki stropovi i elegantna klasična vrata. Tu je i božićno drvce koje Ivana drži okićenim tijekom cijele godine jer joj ga se, kako je jednom prilikom rekla, ne da raskititi.

Nabilah Harron

Screenshot
Vizažistica Nabilah Harron bijelo kombinira sa cool detaljima u crnoj i sivoj boji.

Vizažistica Nabilah Harron voli kontraste pa je bijele komade namještaja spojila s tamnijim podom i cool crnim tepihom s natpisom "keep off", odnosno "ne prilazi". Također, jedan od neodoljivih detalja je i luster visilica u industrijskom stilu koji osvjetljava stol za blagovanje u kuhinji.

Petra Kurtela

Screenshot
Petra Kurtela dnevni boravak je pretvorila u zabavnu oazu u kojoj njezin sin vodi glavnu riječ.

Oduševila nas je kako je glumica Petra Kurtela iskoristila središte dnevnog boravka - na strop je pričvrstila ljuljačku od špage u kojoj se može opustiti sa svojim sinom. Zidove krase fotografije, a gotovo svaki kutak poručuje da je u ovom stanu veselo od jutra do mraka.

Jelena Lešić

Screenshot
Zanimljive stropne svjetiljke čine dom Jelene Lešić zabavnim i drukčijim.

Jedna od rijetkih koja se odmaknula od bijele boje jest voditeljica i bivša Miss Hrvatske Jelena Lešić. U njezinom domu prevladavaju svijetlo plava i siva boja, a prostor osvjetljavaju neobične stropne svjetiljke i tako cijeli prostor čine dinamičnim i nimalo dosadnim.

Antonija Stupar Jurkin

Screenshot
Antonija Stupar Jurkin vizualno je povećala svoj životni prostor pametnim trikom - ogledalima.

Sivoj i bijeloj boji ne može odoljeti ni bivša voditeljica Antonija Stupar Jurkin, a kako bi povećala prostor, obogatila ga je elegantnim ogledalima sa srebrnim okvirima koji su se savršeno uklopili u prostor.

Cijelu reviju pogledajte u videu niže te nam recite čiji vam se dom najviše sviđa!

Čitajte i:

Veliki uspjeh modnog dvojca ELFS: 'O ovoj suradnji smo morali šutjeti pune dvije godine'

Nives Ivanišević puca od ponosa: 'Od Gorana sam čula najljepšu vijest, samo sam u drami što ću odjenuti'

Nives odradila reviju iz doma i otkrila svoje pomoćnike: Show iz dnevne sobe ukrao joj 'dlakavac'

Energična Indira: 'Planiram napraviti veliko pospremanje kuće i vježbati!'

Novi početak nekadašnje voditeljice: 'Izazovno je, teško je, ali, učiš dok si živ i veseliš se svemu što će prekretnica donijeti u budućnosti'

Brutalno iskreno priznanje domaće glumice: 'Počeo me moliti da ga tamo više ne vodim'

Linker
18. travanj 2024 08:02