INSTAGRAM MARKOPJACAOFFICIAL
Uz svoju dragu

Zauvijek vezani: Marko Pjaca raznježio romantičnim fotografijama vjenčanja, koje još do sada nisu viđene

Nogometaš je odveo pred oltar svoju dugogodišnju djevojku, iako su na društvenim mrežama procurili neki detalji njihova najvažnijeg dana, on je tek sada istaknuo koji su mu momenti bili najdraži.

Nogometaš je odveo pred oltar svoju dugogodišnju djevojku, iako su na društvenim mrežama procurili neki detalji njihova najvažnijeg dana, on je tek sada istaknuo koji su mu momenti bili najdraži.

Nogometaš Marko Pjaca i njegova dugogodišnja djevojka Marija Pavičić vjenčali su se posljednjeg vikedna u svibnju, a on je sada na svom Instagramu podijelio fotografije sa svadbenog slavlja. U opis fotografija sa vjenčanja stavio je dva emotikona - beskonačnosti i lokota i tim simbolima ponovno iskazao ljubav svojoj odabranici.

Pjaca je odabrao tri posebne fotografije kojima je pokazao različite detalje i momente najvažnijeg dana. Na prvoj se Marko i Marija ljube pred gostima, nakon što su izašli iz crkve, vjenčali su se u Župi Bezgrješnog Srca Marijina na Jordanovcu. Nakon službene ceremonije, supružnike je dvorištu crkve dočekala bakljada koja se već tradicionalno priprema za svakog nogometaša koji se ženi.

Iduća fotografija koju je odabrao Pjaca, pokazuje kako je izgledao prvi ples mladenaca u kojem je romantični nogometaš podignuo u naručje svoju gospođu. Treću fotografiju još nitko od javnosti nije vidio, a otkriva da su mladenci pustili zajednički lampion u nebo, nakon što je sunce zašlo.

Čitajte i: Nogometaš Marko Pjaca vjenčao se s dugogodišnjom djevojkom: Nakon ceremonije u crkvi, priredili mu bakljadu

Marija je na vjenčanju zablistala u raskošnoj vjenčanici sirena kroja, s otvorenim leđima i dugačkim velom, a u ruci je imala velik buket.

image
Nakon izlaska iz crkve dočekala ih je bakljada
INSTAGRAM/LUCIA LUQUE AKRAP

Samozatajni i romantični mladenci

Samozatajni par nije objavljivao javno fotografije, sve do sada, no ipak su neki prizori njihova najvažnijeg dana procurili na društvenim mrežama. Uzvanici su oduševljeni podijelili neke trenutke na Instagram storyjima te otkrili javnosti detalje i atmosferu koja je vladala.

No, Marko je sada otkrio najromantičnije i najvažnije trenutke koji će on i njegova Marija zauvijek pamtiti, a objavom je izazvao brojne čestitke, među kojima su bili i mnogi od njegovih kolega nogometaša.

image
Marko Pjaca i Marija vjenčali su se krajem svibnja 2021.
INSTAGRAM/LUCIA LUQUE AKRAP

Marko i Marija u vezi su četiri godine, međutim o njihovoj vezi se ne zna puno jer ju skrivaju od očiju javnosti. Kada se u ljeto 2017. pojavila vijest da Marko ima nekog posebnog, tada je i opisao svoju idealnu djevojku.

Čitajte i: Jedan od najtalentiranijih hrvatskih nogometaša staje pred oltar: Procurile fotke s momačke zabave na Sardiniji

"Mora biti zanimljiva i da možemo razgovarati o svemu. Treba razumjeti posao kojim se bavim i brojna putovanja, a opet, mora biti tu za mene kada smo zajedno, jednako kao i ja za nju. Nije mi važno je li plava, smeđa ili crna", kazao je tada Pjaca.

Inače, nekoliko dana prija vjenčanja nogometaš se zabavljao s prijateljima na momačkoj zabavi na Sardiniji, fotografije je objavio njegov kum Vlaho Veneti. Muško društvo imalo je iste outfite - šarene havajske košulje, kratke hlačice i šešire, to su nosili svi osim Pjace koji je na sebi imao košulju s uzorkom zebre. S Markom su osim Venetija slavili Marko Rog, Filip Krovinović, Darijan Žarkov i Luka Mekiš.

Linker
26. travanj 2024 00:30