To doba godine

Zasluženi gušti u Istri: Dinamična Indira pokazala u čemu sve uživa na morskoj obali

Glazbenica i poduzetnica sa suprugom je otišla do Fažane gdje osim odmora imaju i uhodani turistički posao pa je par spojio ugodno s korisnim te uživa u blagodatima Istre.

Naša pjevačica Indira i njen suprug Miro Levak konačno su ulovili vremena za zaslužen odmor, koji već tradicionalno provode u Fažani u Istri. Da je došlo to doba godine za uživanje i opuštanje objavila je Indira - uz opuštajući koktel u rukama nazdravila je sa svojim pratiteljima.

"Živi bili, kapu (šešir) nakrivili", našalila se kratko pozirajući u morski uređenom ambijentu bara na plaži. Pjevačica se od jakog sunca zaštitila slamnatim šeširom i velikim sunčanim naočalama dok je na sebi imala neodoljivu kreaciju u maniri laganog ljetnog pletiva.

No ova ovisnica o vježbanju, kao i njen suprug, ne može dugo mirovati u baru pa su se uputili na plažu.

Čitajte i: Ponosna na svog Mireka: Indira se pohvalila uspjehom svog muža i ukazala na ono što mnogi privatnici u zemlji znaju

"Zgodni turist i turistkinja s ikebanom na glavi", napisala je Indira uz zajedničku fotografiju snimljenu na plaži. Bračni par iskoristio je dan za sunčanje i tjelovježbu. Jedan detalj ih je otkrio - a to su dva parkirana bicikla koja se nalaze iza njih.

Poduzetna pjevačica

Nakon opuštanja i sporta pjevačica je pokazala da ni na moru ne odustaje od stila i uređivanja, u kamenom vrtu pozirala je u iznimno elegantnom smeđem kaftanu, a u komentarima je otkrila da ga potpisuje Krie Design.

"Nisam vidjela da elegancija ikad izlazi iz stila", napisala je pjevačica uz ovu sliku.

Osim primarne glazbene solo karijere, čiji je obujam kao i svim kolegama zbog pandemije prilično smanjen, pjevačica radi punom parom na nekoliko različitih ‘frontova‘. Tako su je gledatelji Nove TV imaju priliku vidjeti u emisiji ‘Tvoje lice zvuči poznato‘, sa suprugom radi i nekoliko drugih poslova.

Čitajte i: Svi poduzetnički pothvati Indire Levak: Od restorana i dizajniranja namještaja do najnovijeg projekta za sve željne zabave

Prije tri godine sa sadašnjim suprugom Mirom Levakom uložila je u pet apartmana u Fažani, koje iznajmljuje. Sve je apartmane opremila namještajem koji je sama dizajnirala, a on se pod nazivom brenda Indira Levak Dizajn proizvodi u njezinom obiteljskom proizvodnom pogonu u Galovcu.

A ovog je lipnja najavila otvorenje i Colonia beach bara, tom je projektu posvetila poseban Instagram profil, na kojem nije otkrila mnogo. To nije Indirin prvi susret s ugostiteljstvom ili poduzetništvom općenito. Naime, prije otprilike 15 godina, Indira je otvorila pizzeriju i spaghetteriju istog naziva - Colonia.

Linker
18. travanj 2024 22:00