Tako se može..

Zaslužen odmor Katarine Baban: Uz bazen okupana suncem, glumica zna kako uživati ponedjeljkom

Svestrana glumica i dizajnerica uhvatila je vremena za sebe i odlučila napuniti baterije na našoj obali.

Glumica i modna poduzetnica Katarina Baban zna kako uljepšati svaki dan, pa tako i ponedjeljak. Objavila je fotografiju sebe udobno zavaljene na ležaljku uz bazen jednog opatijskog hotela, gdje je, na osunčanoj terasi, upijala sunčeve zrake zaogrnuta u ogrtač s ručnikom na glavi poput kakve hollywoodske dive s početka 20. stoljeća.

"My kind of Monday", odnosno moja vrsta ponedjeljka, napisala je Katarina. Dok je uživala u miru, otkrila je samo da se nalazi negdje na opatijskoj rivijeri.

Ova svestrana glumica iz Osijeka prije šest godina osnovala je svoj brend Lilith, zaštitni znak su joj ženstvene i bajkovite haljine, a modnu liniju upotpunila je nakitom, a od ovog ljeta i obućom.

Sama brine za sve

Katarinu se rijetko može vidjeti da lješkari, što su i njeni pratitelji komentirali riječima - "Uživaj, zaslužila si". Sudeći prema količini posla koji ova glumica i dizajnerica obavlja sama za svoj brend, ovaj odmor u ponedjeljak stvarno je zaslužen.

Katarina, osim što dizajnira, sama je i model za svoje haljine, a bavi se i PR-om. "Sve oko svog branda radim sama osim šivanja, to prepuštam iskusnijima i boljima", kazala je za Gloria.hr. glumica.

Posljednju kolekciju glumica je dizajnirala u svom stanu, a proces je opisala za naš portal. "Rekla sam si 's obzirom na to da ne znamo kako će sve ovo završiti napravit ću sve haljine koje sam ikad željela napraviti, ali me sto i jedan razlog sputavao!' Pustila sam svoju maštu da se raspojasa te sam si tako popunjavala dane s nečim što me veselilo i ispunjavalo", opisala je ljetos Katarina.

Linker
23. travanj 2024 12:09