Atraktivan par

Zasjenila čak i Megan Fox: Adele glamuroznim outfitom pokazala da je najveća zvijezda

Iako je sve prisutne na NBA utakmici zanimalo nosi li dijamantni prsten, glazbenica je plijenila pažnju skupocjenim kaputom koji je pokazao tko je prava diva.

Zanosna glazbenica Adele oduševila je javnost svojim stajlingom u kojemu se pojavila na NBA utakmici u Clevelandu sa svojim partnerom, sportskim agentom Richom Paulom. Adele je bila prava zvijezda večeri, unatoč tome što su na utakmici bile i Mary J. Blige, Megan Fox, Machine Gun Kelly, Jennifer Hudson i Vanessa Bryant.

Naime, pjevačica je ogrnula kaput brenda Alaia leopard uzorka, čija je vrijednost gotovo 13 tisuća dolara, ispod kojega je imala haljinu istog uzorka te jednostavne crne čizme. Iako se njezin partner pojavio u nešto ležernijoj kombinaciji koja je uključivala izlizane traperice, crne gležnjače i brendiranu jaknu svoje agencije Klutch Sports Group, par je izgledao odlično u kombinacijama različitih stilova.

image

Par je izgledao odlično u kombinacijama različitih stilova.

USA TODAY SPORTS/DDP USA/PROFIMEDIA

Podsjećamo, pjevačica je potaknula glasine o zarukama kada je prilikom dodjele nagrada Brit Awards nosila dijamantni prsten čija se vrijednost procjenjuje do 740 tisuća funti. Ipak, na utakmici se pojavila bez prstena, ali je ovoga puta plijenila pažnju zanimljivom kombinacijom.

Čitajte i: Ima dobre vijesti: Dijamantni prsten na ‘onom‘ prstu ipak je zaručnički, a Adele ne skriva i da brzo želi dijete

Glasine o zarukama posebno su se proširile kada se Adele po drugi puta pojavila u javnosti noseći dijamantni prsten prilikom svoga gostovanja u emisiji Graham Norton Show, a na upit voditeljice o tome je li zaručena, Adele je ostala diskretna. No, čini se kako se glazbenica želi odmaknuti od takvih priča s obzirom na to da ovoga puta nije bilo ni traga prstenu.

Iako je Adele neko vrijeme krila svoju vezu sa sportskim agentom, par se krajem prošle godine pojavio na košarkaškoj utakmici NBA finala između Phoenix Sunsa i Milwaukee Bucksa u Phoenixu te tako objavio početak svoje romanse.

Linker
04. travanj 2024 13:54