SARAH JESSICA PARKER: KATICA ZA SVE

Zaradila je milijune i proslavila se u cijelom svijetu, no u svojoj trgovini u New Yorku pokazala je svoje drugo lice

Slavna glumica i majka troje djece, glumica Sarah Jessica Parker, čije se bogatstvo procjenjuje na dvjesto milijuna dolara, dužu stanku između snimanja zbog pandemije koronavirusa iskoristila je da provjeri kako funkcionira prodaja u njezinim njujorškim trgovinama

Otkako se prije 22 godine proslavila ulogom njujorške kolumnistice i shoppingholičarke Carrie Bradshaw, te zaradila milijune i prometnula se u ikonu stila brojnih žena diljem svijeta, 55-godišnja glumica Sarah Jessica Parker vjerojatno nije mogla ni sanjati da će jednog dana ponovno pred nekim naći na koljenima. No, upravo to se ovih dana događa u njezinoj njujorškoj trgovini skupocjene obuće, gdje slavna glumica kleči pred svojim kupcima, koje osobno poslužuje, pomaže im navući štikle i s njima komentira njihov izgled i kako im stoje.

image
U pauzi dezinficira sve površine na kojima bi se mogao zadržati virus Covida-19.

JOSE PEREZ/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Glumica sama dezinficira površine u svom dućanu

A kad trgovina opusti brine o sigurnosti kupaca i zaposlenika, te sama dezinficira kvake na ulaznim vratima, prodajni pult, podove i sve ostale površine na kojima se eventualno mogao zadržati virus Covida-19. Nije tajna da su cipele najveći fetiš i slabost Sarah Jessice Parker: čak i kad se pakira za kraća putovanja sa sobom obavezno nosi desetak pari, a s izborom nema problema otkako je 2014. pokrenula vlastitu kolekciju SJP Collection.

image
Sarah se, u pauzi od snimanja holivudskih hitova, prihvatila posla u svojim dućanima s cipelama, gdje rado poslužuje kupce.
JOSE PEREZ/INSTARIMAGES.COM/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Ovisnica o modi strastvena je aktivistica i borkinja za ženska prava, a u prošloj predsjedničkoj kampanji lobirala je za izbor demokratskih kandidata Joea Bidena i Kamale Harris u Bijelu kuću.

Sa suprugom Matthewom Broderickom (58), s kojim će iduće godine proslaviti srebrni pir, ima sina Jamesa (18), te 11-godišnje kćeri blizanke Marion i Tabithu, s kojima je donedavno stanovala u raskošnoj dvokatnici u Greenwich Villageu. Ona im je međutim postala pretijesna, pa su je početkom godine prodali za petnaest milijuna dolara - peterostruko više nego što su je platili kad su u nju useljavali prije dva desetljeća.

Linker
24. travanj 2024 12:50