Demi Moore i Bruce Willis s obitelji u izolaciji
 Instagram
Obiteljska idila

Zapravo jeziv razlog: Dok je u izolaciji s razvedenim roditeljima, kći otkrila zašto maćeha nije s njima

Glumački par bivših supružnika s tri zajedničke kćeri i njihovim partnerima zatovrili su se na seosko imanje na kojem su živjeli još u braku, no nigdje nema njegove sadašnje žene, koja potpuno sama proživljava dramu s najmlađom kćerkom.

Srednja od tri zajedničke kćeri bivših supružnika Bruce Willis i Demi Moore, Scout Willis otkrila je sve o novim, karantenskim, aranžmanima njihove obitelji. Dvoje glumaca razveli su se još 2000. godine, ali su "živi dokaz" da i nakon ljubavnog brodoloma postoji prijateljstvo. Naime, zajedno su odgajali svoje tri kćeri Rumer, Scout i Tallulah, ali se i međusobno družili s novim partnerima. Uključujući i bivšeg Deminog drugog muža Ashtona Kutchera i sadašnju drugu Bruceovu suprugu Emmu Hemming s kojom ima još dvije kćeri.

Otkako je počela izolacija u Sjedinjenim Državama zbog pandemije Covid-19 bračni supružnici ludo se zabavljaju zatvoreni na imanju sa svoje tri kćeri, a mladoj drugoj supruzi i djevojčicama Evelyn i Mabel nema ni traga, a skoro ni glasa.

Ta neobična obiteljska situacija očekivano je potegnula brojna pitanja i nagađanja, a o svemu se oglasila 28-godišnja Scout u podcastu Dopey, piše People. Voditelju Daveu otkrila je kako joj pada život u izolaciji s rastavljenim roditeljima, u kući u kojoj su ih odgajali, te ono što najviše sve zanima - gdje je Bruceova žena?

"Meni je to sve jako smiješno, jer oni su takvi, moji super prečudni roditelji, ali svima drugima to je sasvim druga razina", započela je Scout.

No, odmah je dala objašnjenje kako su svi jako cool sa situacijom u kojoj su se sasvim neočekivano našli. Naime, plan je bio da izolaciju provedu svi zajedno.

Drama na igralištu

"Moja pomajka je trebala doći ovdje s moje dvije male sestrice, ali starija, koja će uskoro navršiti šest godina, nije znala da ne smije dirati odbačene igle. Pronašla ih je u parku i pokušala si je njima nabosti tenisicu, ali se pritom ubola u nogu", nevjerojatno iskreno objasnila je Scout kroz koju dramu prolaze.

"Tako je moja pomajka morala ostati u LA-u i tamo čekati nalaze od liječnika, a tata je došao ovdje... U međuvremenu je nastala ludnica s putovanjima i pomajka je ostala u Los Angelesu sa sestricama", razjasnila je zavrzlamu.

Stariji dio obitelji Moore-Willis samoizolirao se u mjestu Hailey u državi Idaho, tamo gdje je Scout sa starijom Rumer i mlađom Talulah provela djetinjstvo, sve do rastave roditelja.

"Jako je smiješno biti s oba roditelja u kući gdje su nas odgojili. Oboje su takvi štreberski, preslatki roditelji iz devedesetih, u malenom gradu u kojem su odlučili podizati djecu, kako ne bi bili u LA-u. Jako slatko", opisala je Scout svakodnevicu. A kazala je kako je nevjerojatno što su kao djeca opet dobili priliku da provedu toliko vremena s njima.

Pročitajte i:

Što se događa s Bruceom Willisom? U braku je s manekenkom, a u karanteni s bivšom ženom

Dok se on s bivšom dobro zabavlja u karanteni, njegova nova supruga povlači ljubomorne poteze

Demi Moore sve zabavila 30 godina starom fotkom: Puna je riječi hvale za svog bivšeg supruga

Linker
22. travanj 2024 12:29