Boris Jokić
 Boris Kovačev / CROPIX
sasvim otvoreno

Zanimljivi gosti na Ženskoj priči: Boris Jokić govorit će o ženstvenosti i seksualnosti

Za sve željne inspirativnih priča poznatih lica sprema se još jedan live talk-show „Ženska priča“ u klubu SAX! na temu: ženstvenost.

Komičarka i spisateljica Marijana Perinić ugostit će prave znalce na temu: glumicu Salome, TV voditeljicu Nikolinu Ristović, terapeutkinju Sanju Tatalović, a muški pogled na temu će dati psiholog Boris Jokić. Sav prihod od ulaznica donirat će se Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

promo

promo

promo

Za još jednu rasprodanu Žensku priču pobrinula su se poznata lica koja će ovaj mjesec pričati o ženstvenosti, seksualnosti, razlikama žena i muškaraca, uz savjete kako povratiti žensku energiju koja je sve više potisnuta, uz nezaobilazan i svakako zanimljiv muški kut gledanja na zadanu temu.

Zagreb, 140619.
Donatorska vecer u Esplanadi na kojoj su se prikupljala sredstva za fond Spasi me, cija je uloga pomoc zrtvama obiteljskog nasilja.
Na fotografiji: Boris Jokic.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovačev / CROPIX
Boris Jokić

Novo izdanje Ženske priče održat će se u Klubu hrvatskih glazbenika SAX! (Palmotićeva 22/2, Zagreb), u utorak 18. veljače 2020. godine u 20.00 sati.

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u petom ovosezonskom izdanju Ženske priče čija sedma sezona traje do srpnja 2020. godine.

Linker
15. travanj 2024 23:38