LJUBAV VIŠE NIJE TAJNA

Zaljubljeni, zaljubljeni! Novi par na domaćoj sceni ponosno se smiješi u šetnji Maksimirom

Novinar Marko Vargek lani je u svibnju prekinuo petogodišnju vezu s kolegicom Mojmirom Pastorčić, voditeljicom i urednicom emisije “RTL Direkt”, no nije dugo tugovao. Kolegica s RTL televizije, Ana Strizić upoznala ga je s mladom talentiranom glumicom i redateljicom Arijom Rizvić i - odmah su kliknuli!

Riječanka Arija Rizvić prije dva mjeseca je priznala da je sretna u vezi s Markom Vargekom, a iako smo ih posljednjih mjeseci navikli susresti na zagrebačkoj špici, ovaj su vikend proveli u prirodi – maksimirskom parku gdje je nastala i njihova prva ‘javna‘ zajednička fotografija. Zaljubljena lica glumice i redateljice i sportskog novinara govore više od tisuću riječi.

Moja priča o izbjeglištvu! Pobjednica showa ‘Zvijezde pjevaju‘ o teškoj prošlosti svoje obitelji

No, osim u ljubavi, Arija je vrlo uspješna i u poslu. Nedavno je imala premijeru predstave ‘Da sam ptica‘ koju je režirala, a u kojoj su glavne uloge ostvarili Daria Lorenci Flatz i Tarik Filipović. Tim je povodom za Gloriju ispričala svoju priču o izbjeglištvu. Predstava je inspirirana životnom pričom i sudbinom njezinih roditelja.

Tajna ljepote Arije Rizvić: ‘Već godinama imam isti ritual njege lica, a make-up mi je diskretan‘

Godinama je, kaže, osjećala strah i nelagodu dijeliti je s drugima i često se susretala s predrasudama koje su jako boljele i ponekad izazivale sram. Prije godinu dana ohrabrila se da upravo kroz kazalište progovori i o toj priči koja nije samo njena već je i priča mnogih obitelji i generacija diljem svijeta.

"Ovu predstavu posvećujem svim takvim obiteljima, a najviše svojim roditeljima jer su oni moji heroji i moji najveći idoli bez čije podrške, snage i velike ljubavi ničega što sam do sad napravila i postigla ne bi ni bilo. Oni su mi pokazali kako u životu možeš preko noći izgubiti apsolutno sve i osjetiti najveće boli i nepravde kada izgubiš, ne samo sve materijalno, nego i svoje najbliže članove obitelji i to samo tako jer su se eto neki tamo "veliki ljudi" igrali tuđim životima. Oni su ti koji su me naučili da nikad ni u kakvoj životnoj situaciji ne treba gubiti snagu, već dignuti glavu, ići dalje i pronaći svoj smisao u životu. Svatko ima pravo na dostojanstven život bez mržnje i predrasuda, pravo na mir, slobodu, ljubav i svoj dom. I nikad nikoga ne smijemo suditi i mrziti po rasnoj, nacionalnoj, religijskoj, seksualnoj, rodnoj, materijalnoj osnovi i moja je želja da tako odgajamo nove generacije koje dolaze", istaknula je Arija.

Linker
23. travanj 2024 19:12