kakav zavodnik

Zaljubljeni ples na aerodromu: Brian Austen Green ponovno ima novu djevojku i to ne skriva

Glumac Brian Austin Green koji se proslavio u seriji "Beverly Hills 90210" devedesetih, nakon razlaza s Megan Fox nikako da se smiri. Mnoge je iznenadio kad su na aerodromu umjesto Tine Louise s njim ugledali poznato lice s TV ekrana.

Dok se njegova bivša supruga Megan Fox, s kojom ima troje djece, ne odvaja od mlađahnog odabranika svog srca, repera Machine Gun Kellyja, Brian Austin Green svako toliko mijenja djevojke.

Nakon što su ga mjesecima viđali u društvu modela Tine Louise, na romantični božićni odmor odveo je plesačicu, američkoj publici poznatu po nastupu u showu "Dancing With The Stars".

Riječ je o 35-godišnjoj Sharni Burgess, koja je s Brianom viđena na aerodromu LAX, kako čekaju ukrcavanje za avion koji će ih odvesti na neku egzotičnu destinaciju.

image
Sharna Burgess otkrila je da je pronašla muškarca o kojem je sanjala, usprkos pandemiji
CROWNMEDIA/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Par, koji je prema riječima očevidaca bio odjeven u udobnu, zimsku odjeću, ponašao se kao da su sami na svijetu pa su očarano šaputali, smijali se i na aerodromu zaplesali uz božićnu glazbu.

Prije nekoliko tjedana, u jednom intervjuu, Sharna Burgess izjavila je da je oduševljena što je pronašla muškarca o kojem je sanjala, nakon što je tijekom cijele pandemije bezuspješno pokušavala flertovati putem interneta.

Linker
14. travanj 2024 12:44