Jack Abuin / ZUMA Press / Splash
NA PREMIJERI

Zaljubljeni kao prvog dana: Par koji je sinoć krao sve poglede

Iako mnogi tvrde kako ljubav i posao ne idu zajedno - oni su dokaz da se sve može. Snimaju zajedničke filmove i sedam godina nakon vjenčanja, a upravo ih je sedma umjetnost i spojila.

Na crvenom tepihu 65. Sebastian Film Festivala u Španjolskoj glumački par Penelope Cruz (43) i Javier Bardem (48) izgledali su zaljubljeni kao i prvog dana. Premijera "Loving Pablo", njihovog novog filmskog uratka, izvukla je jedan od najljepših holivudskih parova u javnost. Iako nisu jedni od onih koji se skrivaju od javnosti, rijetko kad ih se može vidjeti zajedno na nekom događanju.

Lijepa glumica zablistala je u šljokičastoj haljini na jedno rame brenda Atelier Versave, a seksipilnost je naglasila bujnim dekolteom i visokim izrezom kojim je u prvi plan stavila svoje savršeno vitke noge. Kako ne bi bila mnogo niža od svojeg supruga, Penelope je nosila cipele s vrtoglavom potpeticom, a s obzirom na to da je raskošna kreacija privlačila već dovoljno pogleda - modne dodatke je svela na minimum.

Splash

Posljednji projekt holivudskog para je film "Loving Pablo" koji donosi kontroverznu priču o romansi oženjenog "kralja kokaina" Pabla Escoara i novinarke Virginije Vallejo. Javier je nedavno otkrio kako su zajedničko snimanje preživjeli tako što nakon cjelodnevnog snimanja ne bi kod kuće uopće pričali o poslu.

Penelope i Javier zaljubili su se još 2008. godine, kada su snimali film "Vicky Cristina Barcelona" redatelja Woodyja Allena. Za tu ulogu Penelope je dobila nagradu Oscar. Zaljubljeni par vjenčao se 2010. godine na maloj privatnoj ceremoniji na Bahamima, a u braku su dobili kćeri Lunu (4) i Leu (6).

Jack Abuin / ZUMA Press / Splash

Linker
22. travanj 2024 19:09