Davor Matota / Hanza Media
svi znaju za ovu ljubav

Zagrljaj koji sve govori: Marijana Batinić ne krije kakva ju je sreća snašla

Omiljena domaća voditeljica Marijana Batinić pohrlila je u zagrljaj dugogodišnjoj prijateljici, voditeljici, producentici i modnoj blogerici Petri Nižetić Mastelić koja je iz daleke Amerike, gdje živi sa suprugom i sinom, došla na odmor u Hrvatsku.

Splitska voditeljica sa zagrebačkom adresom, Marijana Batinić, jedva je dočekala nakon dugo vremena zagrliti jednu od svojih najboljih prijateljica s kojom ju veže i kumstvo - Petru Nižetić Mastelić. Petra se dolaskom iz San Francisca u Hrvatsku pohvalila čim je sletjela u zagrebačku zračnu luku Dr. Franjo Tuđman, još u petak, a već sutradan se sastala s dragom prijateljicom i vjenčanom kumom.

Čini se da je po dolasku Petra odmah posjetila i frizera, jer je doputovala kao platinasta plavuša, da bi se Marijanom fotografirala s baby plavom bojom kose. Baš je zato Marijana pokraj objave njihove zajedničke fotografije na Instagramu napisala "Ponovno zajedno - crna i plava..." i začas prikupila sedam tisuća lajkova.

U Hrvatsku su s Petrom došli i suprug Frano Mastelić i njihov sinčić prvijenac, Jozo, koji je na svijet došao u svibnju ove godine.

Petra i Marijana znaju se od malih nogu, zajedno su i radile i jedna su drugoj vjenčane kume. Odmalena će se tako družiti i njihova djeca - petomjesečni Jozo i četverogodišnja Ena, kći Marijane Batinić i njezinog supruga Mateja Pašalića.

Privatni album
Voditeljice Marijana Batinić i Petra Nižetić znaju se već 23 godine

Linker
15. travanj 2024 04:07