Nova karijera?

Zabave uz tetovaže i rock plesnjak: Dakota Johnson i Olivia Colman provele noć za pamćenje

Slavna glumica prihvatila se trajnog ukrašavanja kože, a svoju je vještinu isprobala na kolegici kojoj je to prva tetovaža ikad.

Filmske zvijezde svakako se znaju zabavljati, a dokazale su to Dakota Johnson (32) i Olivia Colman (47) koje su tijekom jedne od službenih, plesnih zabava za promociju filma 'The lost daughter', odlučile ostaviti trajnu uspomenu na koži. Naime, Dakota Johnson je svoju stariju kolegicu - tetovirala.

Nakon prikazivanja filma na Njujorškom filmskom festivalu, glumci su se opustiti u obližnjem restoranu u Sohu, kočnice su otpustili na rokerski inspiriranoj zabavi. Iako je Netflix glumcima ponudio tradicionalniju večeru, spisateljica i redateljica Maggie Gyllenhaal imala je nešto luckastiju ideju na umu, priredila im je plesnu zabavu.

image

Olivia Colman, Dakota Johnson i Maggie Gyllenhaal dokazale su da znaju i ludo partijati.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Glumica o hororu koji je njena baka proživjela s Hitchcockom: ‘Uništio ju je jer nije htjela spavati s njim‘

Kako je sve i počelo u ludom i neobičnom tonu, dvije glumice odlučile su se na nešto što ne bi svatko tako lako prihvatio. Dakota je prvi puta tetovirala nekoga, dok je Colman ovo bila prva tetovaža. Ona je bez pretjeranog razmišljanja prihvatila ideju svoje kolegice Dakote.

Imaju razloga za slavlje

"Možda sam bila potpuno zaluđena ljepotom ove prekrasne osobe i željela sam da misli kako sam cool. Ili je to moja kriza srednjih godina. Kako je i Sama Dakota rekla, ljudi su drugačiji nakon cijepljenja, svi su tako ludi", pokušala je opravdati ovaj ludi pothvat.

image

Maggie Gyllenhaal i Dakota Johnson na dodjeli nagrada Gotham.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

A razloga za slavlje filmska ekipa svakako je imala na pretek, film je naime na 31. dodjeli nagrada Gotham osvojio nagrade za najbolji dugometražni film, izvanrednu glavnu izvedbu za Colman, kao i dva priznanja za scenarij i režiju za prvi dugometražni film Gyllenhaal. Radnja prati profesoricu i majku dvije odrasle kćeri koja odlazi na neočekivano putovanje u Grčku. Tamo susreće mladu obitelj i majku koja ju podsjeća na njezina mračna iskustva s roditeljstvom.

Linker
19. travanj 2024 11:17