Davor Matota
Švrljanje gradom

Za Vedranom Ćorlukom se okretalo po špici: A gdje je Franka?

Hrvatski nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka prije odlaska na more prošetao se Zagrebom, a svi su se pitali - gdje je Franka Betelić?

Par je već 5 godina u skladnoj vezi bez obzira na to što ih ponekad dijeli tisuće kilometara - hrvatski nogometaš živi u Moskvi gdje igra za klub Lokomotiva, a pjevačici je baza Zagreb. Iako Franka Batelić (25) sve češće putuje u ruski velegrad, na razdvojenost su već navikli. No, kad se Vedran Ćorluka (31) prošetao po užarenom zagrebačkom asfaltu u društvu prijatelja, sve je zanimalo gdje je njegova djevojka.

Spica / Zagreb 27.07.2017. / foto: Davor Matota / Vedran Corluka
Davor Matota

Spica / Zagreb 27.07.2017. / foto: Davor Matota / Vedran Corluka
Davor Matota

Sportaš se trenutno oporavlja od ozljede zbog koje je prije nešto više od 3 mjeseca završio na operaciji, a trčanje po travnjaku za to je vrijeme zamijenio vježbanjem u teretani i bicikliranjem. Nogometaš se zagrebačkim ulicama prošetao u ležernom stajlingu - tamnoplavim kratkim hlačicama s uzorkom, bijeloj majici i Nike tenisicama, a pažnju je privlačila šarena tetovaža babuške koju inače prekrivaju nogometaške štucne. Nakon odmora u Zagrebu, Rapcu i Grčkoj, a prije povratka u Rusiju, hrvatski reprezentativac će zasigurno uloviti još malo vremena da sa svojom dragom uživa na našoj obali.

Linker
16. travanj 2024 17:18