Jo Davidson/SHM / Shutterstock Editorial / Profimedia
To smo čekali!

Za nju nema odmora: Tina Turner vratila se na glazbenu scenu remiksom legendarnog hita

Iako je prije dvije godine otišla u mirovinu, 'baka rock 'n' rolla', kako je mnogi nazivaju, očito ne može bez stvaranja glazbe. U suradnji s Kygom dala je novi zvuk jednoj od svojim poznatih pjesama, a finalni proizvod moći ćemo čuti u petak.

Za legendarnu Tina Turner, čini se, nema mirnog života. Iako je prije dvije godine otišla u mirovinu, očito joj je glazba nedostajala pa se primila posla i snimila remiks svojeg svima poznatog hita "What's Love Got To Do With It?" i to u suradnji s DJ-em Kygom (28).

Norveški producent i DJ nagovorio je osamdesetogodišnju glazbenu zvijezdu da naprave zajednički projekt koji Tina nikako nije mogla odbiti. Pa i kako bi, kada je glazba njezin život.

Kultna pjesma prvi put je objavljena davne 1984. godine i od tada se redovito vrti na radio postajama, puštamo je na zabavama, eventima...

Kygo se sjajnom viješću pohvalio na svom Instagramu, napisavši da "ne može vjerovati da ima suradnju s Tinom". "Ova pjesma jedna je od mojih najdražih pjesama i djeluje mi nestvarno što imam priliku surađivati s legendarnom umjetnicom. Jedva čekam da svi čujete remiks koji ću objaviti u petak", napisao je Kygo ispod fotografije na kojoj pozira s Tinom koja izgleda bolje nego ikad!

Inače, Kygo je pomeo glazbene ljestvice s remiksom pjesme Whitney Houston "Higher Love" koji joj je posthumno donio ulazak na Billboardovih Hot 100.

LONDON, ENGLAND - APRIL 17:  Tina Turner attends the opening night of 'Tina' the Tina Turner musical at Aldwych Theatre on April 17, 2018 in London, England.  (Photo by Stuart C. Wilson/Getty Images)
Stuart C. Wilson / Getty Images
Tina Turner

Unatoč svim životnim tragedijama, Tina se i dalje trudi maksimalno uživati u životu i stvarati glazbu. Preživjela je i moždani udar nakon kojeg je morala ponovno naučiti hodati, rak crijeva i otkazivanje bubrega te tragični gubitak sina koji si je oduzeo život u srpnju 2018. godine.

Čitajte i:

Bol i samo bol - glazbena diva progovorila o najvećoj tragediji svog života

Najteži dani u životu Tine Turner: Tragičan odlazak sina

IBee se vraća, no danas živi potpuno novi život: 'Ostali smo ljudi ma kako neljudski uvjeti bili'

Divlja strana Domenice: Pjevačica iznenadila odvažnim novim stilom, a otkrila je i novu ljubav

Ivanka i Mrle pokazali najslađu članicu: 'Snimali smo u jednom kutu sobe, kći Eva glavna je zvijezda'

Linker
20. travanj 2024 16:24