NE SKRIVA OSJEĆAJE

Vruće ljeto! Jennifer Lopez i Ben Affleck ne skidaju ruke jedno s drugog, a u neposrednoj blizini im je njezin bivši

Otkako su obnovili vezu, Jennifer Lopez i Ben Affleck se ne odvajaju, a to odavno ne skrivaju od javnosti. Ponovno zaljubljena pjevačica čak je "uhvaćena" u šetnji Monakom kako nosi ogrlicu na kojoj piše "BEN".

Kao što bez prstena nema braka, čini se da kod poznate pjevačice Jennifer Lopez i glumca Bena Afflecka bez nakita nema veze. Ben je još u svibnju nosio sat koji mu je Jennifer Lopez, a pjevačica je sada uhvaćena kako nosi ogrlicu s Benovim imenom ne skrivajući koliko joj je stalo do njega.

U šetnji Monacom, Jennifer u bijeloj modnoj kombinaciji nije prošla nezamijećeno, a ogrlica koju je nosila posebno je privukla pažnju javnosti koja prati svaki korak mnogima omiljenog para.

image
DFY/KCS PRESSE/PROFIMEDIA

Čitajte i: Zlatni par tabloida opet zajedno? Jenifer Lopez i Ben Affleck na romantičnom putovanju, prisjetili smo se njihove priče

Jennifer je s Benom vikend provela na jahti kako bi proslavila 52. rođendan, a posebnu pažnju privukla je poza u kojoj su ih paparazzi uhvatili, a koja je identična sceni iz spota njezine pjesme "Jenny From the Block" iz 2002. godine kada je Affleck Jennifer uhvatio za stražnjicu u bikiniju. Na proslavi rođendana u separeu kuba zaljubljeno i sretno su pjevali spomenutu pjesmu pa scena možda i nije bila slučajna.

image
FJMG/SPREAD PICTURES/PROFIMEDIA

Za strane medije izvor je izjavio kako par apsolutno i u svakom slučaju uživa u prekrasnom putovanju Mediteranom te da su Ben i Jennifer uživo zaljubljeni baš kao i na fotografijama.

Iako je prijateljica Jennifer Lopez, Leah Remini na društvenim mrežama objavila fotografiju para na rođendanskoj zabavi, Jennifer je objavom fotografije na kojoj se strastveno ljube i službeno potvrdila njihovu vezu.

Linker
23. travanj 2024 15:43