Ivo Trojanović
odlazak s prisavlja

Vrijeme je za novu karijeru: Nevena Rendeli Vejzović dala je otkaz na HRT-u

Voditeljicu i urednicu Nevenu Rendeli Vejzović od siječnja više nećemo gledati na HTV-u - nakon 13 godina službenog staža i niza godina honorarnog rada u toj televizijskoj kući, dala je otkaz.

Nevena Rendeli Vejzović odlučila je napustiti redove javne televizije, piše Jutarnji list. Voditeljica brojnih emisija kao što su "Život uživo sa stilom", "Malo misto", "30 u hladu", "Nedjeljom poslijepodne", "Boje turizma", zatražila je raskid radnog odnosa te upravo sređuje papirologiju.

Nevena trenutačno još koristi godišnji odmor te se pretpostavlja kako će sredinom siječnja njezina odluka stupiti na snagu, a navodno se na otkaz odlučila jer se više nije osjećala motiviranom.

Nevena je, doznaje Jutarnji list, odlučila osnovati vlastitu tvrtku koja će se baviti PR-om i organizacijom evenata.

Na malim je ekranima dugo nismo vidjeli jer se posvetila majčinstvu - sa suprugom Makom Vejzovićem u lipnju 2017. prvo je dobila blizanke Leu i Mare, a već u studenom prošle godine stigla je još jedna djevojčica, Vita.

Spica / Zagreb 22.09.2017. / foto: Davor Matota / Nevena Rendeli Vejzovic i suprug Mak Vejzovic i kcerke Lea i Mare
Davor Matota / Hanza Media

U ponedjeljak je Nevena vodila program u zagrebačkom hotelu Canopy by Hilton, gdje je predstavljena knjiga Canopy by Hilton hotel book, koja, baš kao i hotel, čuvaju od zaborava industrijsku i kulturnu povijesti Zagreba, točnije, njegovog dijela koji se proteže uz Branimirovu ulicu.

Ivo Trojanović
Nevena Rendeli, Željka Zrnić, Dean Franić, Saša Šekoranja i Josipa Jutt Ferlan

Ivo Trojanović

Linker
17. travanj 2024 08:44