Queen B

Vrijedna kao pčelica: Beyonce se ozbiljno posvetila svom hobiju, razvija biznis s pčelama i konopljom

R&B zvijezda za vrijeme pandemije ozbiljno se posvetila hortikulturi, gradi farmu konoplje i meda, ima košnice na krovu

Pandemija je prisilila mnoge ljude da u karanteni okrenu malo više svojim hobijima pa se i glazbena diva Beyonce (39), ozbiljnije posvetila svome vrtu. Pjevačica, čiji novi glazbeni projekt čekamo još od zadnjeg albuma, 'Lemonade', koji je izašao 'davne' 2016. godine, provela je zadnjih godinu i pol u karanteni, počela je istraživati nešto što se u njenoj obitelji prenosi iz generacije u generaciju. Na posljednjem putovanju, priča Queen B Harper's Bazaaru, otkrila je ljekovita svojstva CBD-a.

Kemikalija CBD nalazi se u biljkama konoplje, ali za razliku od rekreativnog korištenja te biljke, ne sadrži THC, psihoaktivni sastojak koji se pronalazi u marihuani. "Iskusila sam dobrobiti CBD-a za bol i upalu, a korištenje mi je također pomoglo u mojim nemirnim noćima, uznemirenosti i anksioznosti koju osjećam", otkrila je Beyonce.

Čitajte i: Beyoncé otkrila kako se godinama bori s nesanicom, a progovorila i koje je posljedica slava ostavila na mentalno zdravlje

image
Beyonce se zbog alergija kćeri posvetila pčelarstvu
PROFIMEDIA

Bey je također podijelila kako se sve više bavi i pčelarstvom. Već je prošle godine izrazila strast prema tom 'neobičnom' hobiju, u intervjuu za Vogue časopis, a sada je rekla kako sve više uživa u njemu te mu su ozbiljnije posvetila.

Najavila moguću proizvodnju?

Pjevačica ima košnice u kojima je sveukupno oko 80.000 pčela, godišnje napravi stotine staklenki meda.

Čitajte i: Pčelarica Beyonce: Kraljica popa otkrila slatki hobi i neobične ‘ljubimce‘, a sve zbog djece

Strast za pčelarstvom i medom proizašla je iz brige za djecu. Kći Blue Ivy i blizanci Rumi i Sir, imaju određenih zdravstvenih poteškoća. Blue i Rumi obje imaju strašne alergije, priznala je Beyonce, te rekla kako med uz svoja ljekovita svojstva jako pomaže njenim mališanima.

Svoju je kćer jednom zatekla kako se 'brčka' u kadi, zatvorenih očiju, i koristi mješavine koje je sama Beyonce stvorila, a imaju i svojstva koja djeluju smirujuće. Knowles je razveselila i svoje obožavatelje - možda ćemo svi moći iskusiti te njezine 'mješavine'. "Imam toliko toga za podijeliti" najavila je, a fanovi su već i smislili ime za proizvode pčelarstva poznate pjevačice, 'Bey-Hive'.

Linker
16. travanj 2024 07:23