‘ženo draga‘

Vratila se u potpunosti! Maja Šuput snimila spot u kripti crkve Blažene Djevice Marije u Balama

Nije prošlo dugo vremena otkako je Maja rodila sina Blooma do njezinog povratka na posao. Na pozornice i svom brendu Majushka vratila se punom parom, a snimila je i novu pjesmu koju potpisuje Saša Lazić

Maja Šuput na Instagramu se pohvalila da je snimila pjesmu šaljivog i vrlo zanimljivog naziva 'Ženo draga', a uz nju dolazi i spot.

"I vani smo. 'Ženo draga'. Cijeli video na YouTubeu. Ajmo, ekipa", napisala je uzbuđena Maja, čija nova pjesma ima već gotovo 30 tisuća pregleda na YouTubeu.

image
Maja je dio spota za novu pjesmu snimila u Lapidariju u Balama.
PROMO

'Ženo draga' nova je pjesma hitmejkera Saše Lazića koji je napisao ovaj neočekivan i neobičan tekst, koji je ujedno i uglazbio.

'Iako bih za ovu pjesmu rekla da je tipična za mene, nikada nisam otpjevala nešto slično izjavila je Maja te dodala da je tekst toliko životan i dramatičan da joj je gušt pjevati ga, a najviše se iznenadila kada je saznala da ga nije pisala žena. Na prvu je znala i željela da spot prati tekst pjesme kako bi pjesma imala što jasniju i snažniju poruku", poručio je Lazić.

Čitajte i: Maja Šuput u novom (i unosnom) poslovnom pothvatu: ‘Spavam svega četiri sata dnevno‘

Poznati režiser Dario Radusin koji je bio na čelu ekipe zadužene za snimanje, montažu i produkciju, snimio je spot na nekoliko prekrasnih lokacija u Istri, jedna od njih je i "istarska pustinja" nedaleko Grožnjana, a svakako najposebnija lokacija snimanja bila je Lapidarij - kripta u crkvi Blažene Djevice Marije u Balama. "Ženu" je u spotu maestralno odglumila glumica Tea Šimić.

Linker
24. travanj 2024 19:44