Nije odoljela

Vratila se starom poroku... Pop diva se malo previše opustila u londonskom gay klubu

Pjevačica je u razgovoru s Oprah Winfrey lani rekla da je završila s prekomjernom konzumacijom alkohola ubrzo nakon rastanka s bivšim suprugom. Uslijedile su njena tjelesna preobrazba, novi album i veza sa sportskim agentom, a ona nikad nije izgledala bolje. U čemu je problem?

Na nedavnom opuštajućem izlasku pop dive Adele u londonskom gay klubu Haven bilo je, čini se, previše opuštanja. Nekoliko britanskih medija, a među njima i američki Star Magazine, pišu o njezinom prvom pijanstvu nakon što je toliki trud uložila u stvaranje nove Adele, koja više ne pije, izvješćuje The News. Da, bila je u elementu u na mjestu gdje je to ok, plesala je, malo se zafrkancije radi zavrtjela i oko šipke na pozornici, ali malo tko je pomislio da je tada bila pijana. Doduše, britanski Daily Mail upozorio je na to da je kantautorica anđeoskog glasa te večeri previše zavirila u čašicu, što sad potvrđuje otkriće Star Magazinea. U broju za ožujak donose svjedočanstvo očevica večeri u kojoj je pjevačica, tvrde, popustila staroj navici.

Prekrižila alkohol

"Donosila se boca, a ona je pila kao riba. U jednom trenutku pala je unatrag!" izjavio je njihov izvor. Drugi je dodao kako se "u jednom trenutku smijala, a u drugom je plakala".

Problem je u tome što je 33-godišnja kantautorica u razgovoru s Oprah Winfrey lanjskog studenog rekla da je završila s prekomjernom konzumacijom alkohola ubrzo nakon rastanka s bivšim suprugom, američkim poduzetnikom Simonom Koneckim (47) s kojim ima 9-godišnjeg sina Angela. Službeno su se razveli 2021. a ona je, tjelesno preobražena nakon mukotrpnog procesa mršavljenja, okrenula novu stranicu u ljubavnom životu.

image

Adele je u razgovoru s Oprah Winfrey prošlog studenog rekla da je završila s prekomjernom konzumacijom alkohola.

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Nepobjediva glazbena diva: U intervjuu za Oprah Adele odgovorila na najosobnija pitanja: ‘Mnoge noći sam provela jecajući

"Kad sam shvatila da me čeka puno posla na sebi, prestala sam piti i počela sam puno vježbati, i takve stvari, kako bih ostala usredotočena," rekla je Oprah najavljujući četvrti studijski album "30" i povratak glazbi nakon šest godina pauze.

Trijumf u Lonodnu

image

Adeline scene u londonskom klubu pripisuju navodnoj svađi s dečkom, sportskim agentom Rich Paulom.

AIEX TODD/AVALON/PROFIMEDIA

No, scene u londonskom klubu nisu dobar znak. Pripisuju se njezinoj navodnoj svađi s dečkom, sportskim agentom Rich Paulom (40), dramatičnom otkazivanju nastupa u Las Vegasu u posljednji tren, izazovnim okolnostima s kojima se, zacijelo, nosila pripremajući se za koncerte u Caesars Palaceu u doba korone. Kad se početkom veljače nakon svih problema vratila u London zbog nastupa na dodjeli BRIT Awards, gdje je pomela konkurenciju i odnijela nagrade u najvažnijim kategorijama (za najboljeg izvođača, album i pjesmu godine), vjerovalo se da su izazovi iza nje.

Čitajte i: Skromna ‘diva‘: Organizatori su očekivali razmažene zahtjeve, no Adele ih je oduševila jednostavnošću

Tim više što je tijekom nastupa pokazala dijamantni prsten na “onom” prstu. Nije komentirala nagađanja o zarukama s Rich Paulom, ali bili zaručeni ili ne, s njihovom vezom je, čini se, sve u redu. Ne bi trebala biti razlog za popuštanje kočnica i povratak starim navikama. Ima sve, postigla je sve sama, ostvarila se kao majka, obožava je cijeli svijet i uz to je sretno zaljubljena. Čemu povratak na staro? - pitanje je na koje nema odgovora.

Linker
25. travanj 2024 08:15