Praznik u Rimu

Vole se kao i prvog dana: Goran i Nives Ivanišević u gradu ljubavi uživaju u najboljem društvu!

Naša teniska legenda i radijska voditeljica otputovali su u Rim, a s njima je i njihov troipolgodišnji sinčić.

Da su putovanja omiljeni hobi bračnog para Ivanišević to već znamo. Pitanje je samo koju će destinaciju odabrati za odmor. Ovoga puta izbor je pao na Rim, a da se ovih dana ona i Goran provode u gradu ljubavi otkrila je Nives koja je na Instagramu podijelila niz fotografija iz talijanske prijestolnice.

Obiteljski album iz Rima Nives je otvorila fotografijom na kojoj nježno grli supruga Gorana, a ostale otkrivaju da je s njima i njihov sinčić Oliver.

Sudeći po fotografijama poznati roditelji odmor su uglavnom prilagodili Oliveru koji će na jesen proslaviti četvrti rođendan. Umjesto u bogatom večernjem životu po kojem je Rim poznat, mala obitelj većinu vremena boravi u prirodi i u zabavnim parkovima za djecu.

Čitajte i: NIVES IVANIŠEVIĆ PRVI PUT O VLASTITOM ISKUSTVU PORODA: ‘ZAVRŠILA SAM NA CARSKOM REZU, BILO ME JE STRAH‘

Iza kamere uglavnom je stajao Goran, a njegove fotke samo potvrđuju da je u zagrebačku radijsku voditeljicu zaljubljen kao i prvog dana. Raznježena teniska legenda suprugu i sinčića fotografirao je čak i dok su spavali u hotelskoj sobi. Nema sumnje da je par za sreću i bacio novčić u čuvenu Fontanu di Trevi koja je glavna gradska atrakcija još otkako je tamo snimljen klasik Praznik u Rimu s Audrey Hepburn u glavnoj ulozi.

Linker
04. travanj 2024 20:02