Nježne želje

Vojvotkinja od Cambridgea o četvrtom djetetu u obitelji: ‘Moj suprug je zabrinut...‘

Na svojoj prvoj samostalnoj turneji po Danskoj, Catherine se družila s bebama i izjavila kako joj nije strana ideja da ponovno zatrudni, iako u tome nema podršku svog supruga princa Williama kojem je troje djece sasvim dovoljno.

Iako je već nekoliko puta naglasila kako je zadovoljna s troje djece i da ne razmišlja o četvrtom, ovih dana Catherine, vojvotkinja od Cambridgea ipak govori malo drugačije.

"Sklona sam ideji da bih mogla imati još jedno dijete". To ne samo da je iznenadilo javnost nego i njezinog supruga princa Williama koji je u nekoliko navrata na pitanja o proširivanju obitelji jasno dao da znanja da je više nego sretan s troje živahnih mališana.

image

Bebe uvijek u vojvotkinji probude majčinske instinkte

I-IMAGES/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Čitajte i: Prvi na svijetu: Princeza Victoria i suprug opovrgli navodni razlaz vrlo neobičnom gestom

Vojvotkinja od Cambridgea ovih je dana na samostalnoj kraljevskoj turneji u Danskoj gdje se u sklopu projekta za mentalno zdravlje dojenčadi na Sveučilištu u Kopenhagenu družila s roditeljima i njihovim bebama. A svaki susret s bebama ovu mamu osmogodišnjeg Georgea, šestogodišnje Charlotte i trogodišnjeg Luisa toliko raznježi, da joj se odmah po glavi počnu motati misli o još jednom djetetu. ‘‘Moj suprug je uvijek zabrinut kada se družim s bebama jer se obavezno vratim kući i kažem mu: ‘Hajmo imati još jedno!‘ Kada sam s bebama uvijek dobijem želju kako bih ponovo rodila, a njemu je dovoljno naših troje", s osmijehom je kazala na izlasku s danskog Sveučilišta.

image

Princ William i Catherine sa svojim mališanima Georgeom Charlotte i Louisom

KENSINGTON PALACE/PA/WPA POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Što je s najnesretnijom princezom na svijetu: ‘Nadam se da će se brzo vratiti u kneževinu‘

Prošli mjesec su Catherine i princ William posjetili Lancashire gdje su se družili s bračnim parom Barrie i njihovom petomjesečnom kćerkicom Anastasijom koju vojvotkinja nije željela ispustiti iz ruku. Nakon zajedničkog fotografiranja Catherine i mlade obitelji, princ je duhovito dobacio: ‘‘Molim vas, nemojte mojoj supruzi davati ideje i Kate, molim te, nemoj djevojčicu odnijeti doma.‘‘

Kako bilo, vojvotkinja je sve bliže ideji da bi unatoč teškim trudnoćama rado imala još jedno dijete dok je budućem britanskom kralju ta ideja prilično strana. A tko će od njih pobijediti u ovom roditeljskom "dvoboju" moglo bi se uskoro vidjeti.

Linker
16. travanj 2024 12:36