Boris Kovacev / CROPIX / CROPIX
Otkrila kako je to izgledalo

Voditeljicu dočekalo iznenađenje zadnji dan na poslu: 'I sad nakon ovog ti idi na porodiljni'

Još malo, i stiže još jedna beba na domaće zvjezdano nebo - omiljena domaća radijska voditeljica Tamara Loos upravo je otkrila da će ostatak trudnoće provesti opušteno - na porodiljnom dopustu!

Najmanje trideset ružičastih balona, gotovo jednako toliko maštovito umotanih darova (neki u obliku bombona, drugi s naznakom kakve su dječje radosti unutra...), sve predivno aranžirano u jednoj od lijepo uređenih prostorija na Radiju Antena, dočekali su u petak voditeljicu Tamaru Loos. Time su se kolege i mnogi među njima veliki prijatelji, na neko vrijeme oprostili od svoje Tamare koja čeka drugo dijete.

Instagram

'I sad nakon ovog ti idi na porodiljni...', napisala je Tamara na svom Instagram profilu pokraj fotografije kojom je otkrila kako je izgledao oproštajni dan na njezinom radnome mjestu. Njezine riječi govore koliko, uz sretan privatni život, voli i posao koji radi, a osobito kolege koje svakodnevno susreće i s kojima dijeli i one ležernije i one itekako naporne dane kakve često nosi novinarski život.

Tamara Loos s dugogodišnjim partnerom Matijom Perkovićem već ima jedno dijete, djevojčicu Veru koju je na svijet donijela u srpnju prije četiri godine.

Instagram

Pokraj fotografije uvijek nasmijane voditeljice nižu se komentari njezinih Instagram pratitelja, koji pišu da će im nedostajati njezin glas u eteru, ali i da joj žele svu sreću u privatnom životu.

Instagram

Instagram

Linker
20. travanj 2024 11:45