Od pekarnice do zelenjave

Vodio je pravu bitku! Bojan Jambrošić u ulozi s kojom se kao tinejdžer mogao poistovijetiti

Predstava o zdravoj hrani koju će obožavati i djeca i roditelji ‘Mama, ja sam pozelenio’ postavljena je u kazalištu Žar ptica, glavnu ulogu tumači Jambrošić koji je i sam u mlađim godinama muku mučio s nezdravom prehranom.

Na sve veći problem pretilosti djece upućuje i predstava ‘Mama, ja sam pozelenio’ kazališta Žar ptica, koju je u sklopu projekta ‘Živjeti zdravo’ podržala i prva dama Sanja Musić Milanović. Bit će počasna gošća predstave čiji je autor Igor Weidlich, a glavnu ulogu tumači glazbenik Bojan Jambrošić (35), koji je za tu prigodu napisao i uglazbio deset pjesama.

Premijera ovog mjuzikla zakazana je za četvrtak 6. svibnja. Bojan Jambrošić je u naslovnoj ulozi dječaka Bokija, dok njegove prijatelje Roberta i Zorana igraju Petar Atanasoski i Bogdan Ilić. No svoje loše navike Bojan prekida kako bi se približio simpatiji Sanji koja se zdravo hrani i redovito vježba, nju igra Dunja Fajdić.

Čitajte i: Energična Dunja ne miruje ni u petom mjesecu trudnoće! U dječjem mjuziklu pleše, pjeva i skače

Čitajte i: Glazbenik savladao težak posao: 'Inače to radi 15 ljudi, no nisam mogao odoljeti izazovu'

Iskustvo iz stvarnog života

- Glumim dječaka Bojana koji je sa svojim prijateljima stalno u pekari i ne voli zdravo jesti. Zbog toga se teško kreće, završi kod liječnice i uz njezinu pomoć shvati da mora početi jesti zdravije i šarenije - kaže Bojan kojem su kilogrami i u stvarnom životu bili problem. I to još kao tinejdžeru, a razlog su bili jednolična hrana i pizza iz pekarnice.

image
Vesna Ravenšćak Lozić kao pekarica Mica u predstavi ‘Mama, ja sam pozelenio’.
PRESS

Od 18. godine je bio na raznim dijetama, a sada se hrani izbalansirano. Čak priprema i zdravu pizzu - s tijestom od cvjetače i pirovog brašna - a svakog jutra miksa smoothieje. Do idealne težine trebao bi izgubiti još pet kilograma, a to će postići češćim šetnjama po Tuškancu, vježbanjem u fitness parku, a pomoći će mu i predstava u kojoj pleše i skače.

Linker
25. travanj 2024 21:20