OŠTAR STAV

Vlatka Pokos zgrožena incidentima na našoj obali: ‘Ovakvo divljaštvo nam sramoti zemlju‘

Bivša pjevačica Vlatka Pokos zgrožena je nedavnim događajima na našoj obali pa je uputila oštru kritiku društvu u opisu fotografije na Instagramu.

Stručnjakinja za oglašavanje i marketinške komunikacije Vlatka Pokos, iako već godinama živi u Kanadi, ponekad se osvrne i na događaje u Lijepoj našoj, gdje je odrasla i svojedobno ostvarila pjevačku, ali i karijeru TV voditeljice.

"Unatoč iznimno uspješnoj turističkoj sezoni, možemo čitati ovih dana sramotne vijesti o raznim prevarantima koji vrebaju strane goste, ne bi li im odmor u Hrvatskoj učinili ‘nezaboravnim‘. Ne prezaju niti od fizičkog nasilja i besramnih, primitivnih obračuna naočigled stranih gostiju. Dakako, razlog je novac. Dakako, novca nekima nikad dosta! Isti mentalitet zbog kojeg nam je izbetonirana obala, najvrjednije i najljepše što nam je sudbina dala i što je bogatstvo koje pripada cijelom svijetu i budućim generacijama", napisala je Vlatka osvrnuvši se na ovogodišnju turističku sezonu i incidente koji su se dogodili na našoj obali.

Čitajte i: Vlatki Pokos dežurni kritičar prigovorio da nema djece, ona mu žestoko odbrusila: ‘Tipičan primitivni balkanski svjetonazor‘

"Tužno je gledati kako se ‘turistički djelatnici‘ bijedno i primitivno čerupaju pred zapanjenim gostima, ljudi iz jedne izrazito katoličke zemlje. Hipokrizija u punom sjaju. Pitam se gdje je represivni aparat koji kažnjava ovakvo divljaštvo koje nam sramoti zemlju, ne samo pojedince? Njima poručujem da ništa, apsolutno ništa neće ponijeti sa sobom kad umru, a ukoliko su pravi katolici i vjernici (što znamo da nisu) trebali bi razmisliti o onome što dolazi poslije. Iza sebe ostavljamo samo ono što smo dali i postigli kao ljudska bića", poručila je Vlatka referirajući se na incident u Rovinju, gdje su se brutalno potukli djelatnici štandova.

Čitajte i: Emotivna ispovijest Vlatke Pokos: ‘S Lanom nemam nikakav kontakt, no u mojim je mislila svaki dan‘

"Pohlepa je svuda oko nas, prisutna je i u Kanadi, u poslu kojim se bavim; iz vlastitog iskustva vam mogu reći da se velikodušnost više isplati. Ne samo što se divno osjećate kao ljudsko biće, već se vraća na neočekivane načine. Budite dobri ljudi, budite velikodušni", zaključila je bivša pjevačica koja se nedavno našla na meti zlobne kritike pratitelja koji ju je zajedljivo nazvao "ženom bez djece" pa je još jednom pokazala oštar stav prema "dežurnim kritičarima".

"Tipičan primitivni i prosti balkanski svjetonazor i komentar. Postoje, nažalost, i medicinski razlozi zašto neke žene nemaju djecu, iako ih žele. Vašem malom, mizogino/talibanskom mozgu to nije palo na pamet, zar ne? I ne, nismo manje vrijedne zato što nismo biološke majke", odlučno mu je odgovorila Vlatka koja nam je jednom prilikom priznala kako je Hrvatsku trebala napustiti odmah po razvodu od poduzetnika Josipa Radeljaka jer bi se poštedjela puno patnje i osude društva.

Linker
18. travanj 2024 23:41