Čestitke!

Vjenčanje baš kao u bajci: Domaća modna dizajnerica, iz poznatog sestrinskog tandema, izrekla je sudbonosno ‘Da‘

Dizajnerice Morana Saračević i Martina Čičko Karapetić stoje iza renomiranog dizajnerskog imena Boudoir, koji je srca i ormare domaćih dama osvojio svojim ženstvenim kreacijama, među kojima se ističu romantične vjenčanice.

Nakon što su odjenule velik broj mladenki, došao je i sretan dan za jednu od sestara koje stoji iza poznatog domaćeg brenda Boudoir. Ovog vikenda udala se Morana Saračević, a sretna vijest podijeljena je na profilu brenda.

Dizajnerice Morana Saračević i Martina Čičko Karapetić stoje iza ovog renomiranog dizajnerskog imena, koji je srca i ormare domaćih dama osvojio svojim ženstvenim kreacijama, među kojima se ističu romantične vjenčanice.

Brend je na svojim društvenim mrežama podijelio sretnu vijest, a čestitke u komentarima nastavljaju se nizati.

Bajkovita fotografija, baš kao i njihove kreacije, pokazuje presretnu i nasmijanu Moranu koja je zatvorenih očiju pozirala na suncem okupanom vinogradu. Njezina bijela, kraća haljina, asimetričnog kroja, s prednje strane kraća, a sa stražnje u bogatim valovima padala je po zlatnoj travi. Gornji dio otvorenih leđa i bogato ukrašenog prednjeg dijela.

Kreativne sestre svoj brend osnovale su 2001. godine, te ove godine obilježavaju 20 godia poslovanja. Iza njih je više od 2000 kreacija.

15 minuta razlike

Čitajte i: Budoir: Nema krize za vječne romantičarke koje su upravo proslavile okruglu obljetnicu

"Naše najveće postignuće u karijeri je zapravo naše intuitivno poslovanje kojim smo se uspjele prilagoditi tržištu i tako dogurati do respektabilne obljetnice. Nekako smo uvijek znale što u kojem trenutku treba, reagiramo na vrijeme, imamo uvijek širu sliku pred očima te pratimo trendove u modnoj industriji i marketingu", kazala je Martina u razgovoru za Gloriju.

Blizanke Morana i 15 minuta mlađa Martina zajedno su studirale i diplomirale na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu.

"Na samom početku karijere radile smo nosive komade, suknje, hlače, sakoe, bluze... No, kako je vladao veliki interes za posebnim komadima odjeće, ubrzo smo počele kreirati unikatne haljine", rekla je Morana.

Linker
23. travanj 2024 11:05