Matea Smolčić Senčar
Na putu prema gore

Vinko Ćemeraš priznaje: 'Htio sam otići iz Hrvatske jer mi se dogodio pad samopouzdanja'

Pobjednik natjecanja "The Voice" je skromni mladić iz Čapljine koji je ovim uspjehom počeo ostvarivati svoje snove. U Velu Luku na koncert organiziran u čast Oliveru Dragojeviću stigao je na biciklu što je posebno ganulo Vesnu Dragojević.

Glazbenik Vinko Ćemeraš je jedan od glazbenika koji je u povodu druge godišnjice smrti Olivera Dragojevića pjevao njemu u čast u Vela Luci. Na otok je kao i svi stigao trajektom, ali do trajekta jedini gost koji je stigao biciklom.

Vela Luka, 300720.
Koncert  Evo mene medju moje na kojem mlade snage hrvatske glazbene scene pjevaju pjesme od kojih je Oliver svojim izvedbama napravio evrgreene hrvatske glazbe. 
Na fotografiji: Vinko Cemeras.
Foto: Ante Cizmic /  CROPIX
Ante Cizmic / CROPIX
Vinko Ćemeraš kazao je da je velika čast nastupati u Veloj Luci

"Inače sam veliki ljubitelj bicikliranja, a otkako se pojavila korona, pedaliram još više nego prije. Prijatelj je predložio da idemo biciklom do Korčule, nisam se nimalo premišljao... Išli smo prvo od Čapljine do Ploča, onda smo uzeli trajekt do Trpnja na Pelješcu, pa biciklirali do Orebića gdje smo opet išli na trajekt, ovaj put do Korčule.", rekao je Vinko Ćemeraš za Slobodnu Dalmaciju.

Svakome dođe taj trenutak u životu.

Trenutno živi na relaciji Čapljina – Zagreb gdje radi na svom prvom albumu koji će uskoro izići pod okriljem Universala, a singl koji je nedavno izbacio "Samo da ti si tu" već polako se penje prema vrhovima top-lista. Iako sada skuplja plodove svojeg rada, ali jedno vrijeme priznaje Vinko da nije vjerovao u sebe.

"Dogodio se jedan pad samopouzdanja. Mislio sam da glazba nije nešto od čega bih mogao živjeti. ", rekao je pjevač koji dodaje da razumije glazbenike koji su u strahu, jer sad u doba korone nitko ne može nastupati.

Čitajte i:

Pobjednik 'The Voicea' uveo nas je u svoj svijet i otkrio na što je najviše ponosan

'The Voice' se proslavio i u svijetu! O jednom nastupu nitko ne prestaje pričati: 'Bitke su daleko iznad onih u drugim zemljama'

'Razvalila je pjesmu, ali i Jakoba u ljubavnom smislu': Otkrivena najslađa tajna 'The Voicea'

Linker
12. travanj 2024 01:10