MNOGI SU LJUBOMORNI

Viktorija Rađa na svjetskoj premijeri ‘Money Heista‘: Pozirala s Tokyom, Denverom, Rijom, Berlinom...

Likovi iz mnogima omiljene španjolske serije imali su premijeru drugog dijela pete sezone u Madridu, a nije ju propustila Viktorija Đonlić Rađa. Dojmove o tome podijelila je na Instagramu.

Rijetko koja serija je podigla toliko prašine kao Netflixova uspješnica "Money Heist". Pamtljivi likovi, kriminalci s nesretnim životnim pričama zbog autentičnih imena zauvijek će nam se urezati u pamćenje. Jer tko ne bi zapamtio Tokyo, Rija, Denvera, Berlina, Moscowa, Nairobi, ali i čuvenog profesora?

Možda i najviše pamtljivi likovi ikad, zaintrigirali su i supružnike Rađa. Bivša hrvatska manekenka i model Viktorija Đonlić Rađa na društvenim se mrežama pohvalila time kako je večer provela u društvu trenutačno najpopularnijih španjolskih glumaca. I s ponekima s ovih naših područja.

"Sinoć smo tako posjetili Tokyo, Berlin, Helsinki, Marseille, Rio, Denver, Moscow, Bogottu,Stockholm, Lisabon... Kakvo putovanje! Vrlo cool gradovi. Pogotovo Tokyo", napisala je Rađa na Instagramu uz fotografije s brojnim glumicama i glumcima. Osim ugodnog društva, zaintrigirala nas je i njezina, baš uvijek besprijekorna modna kombinacija.

image

Darko Perić

CARLOS DAFONTE/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Oversize bijeli sako, bijele salonke, crne hlače i torbica koja je zasigurno hit sezone. Radi se modelu "Mini Jodie" modne kuće Bottega Venetta u plavoj boji, a Viktorija svakako zna kako ju uklopiti u cjelokupan outfit. Pozirala je i s glumcem srpskih korijena Darkom Perićem, ali i našim glumcem Lukom Perošem, a mnoge poznate dame komentirale su kako su ljubomorne na to što ih je sve uspjela upoznati.

image

Luca Peroš

CARLOS DAFONTE/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Par je bio na premijeri popularne serije u Madridu, gdje se okupila kompletna glumačka ekipa, no najviše je pozornosti plijenila Úrsula Corberó te Miguel Herrán, inače strastveni ljubavnici iz serije. Álvaro Morte, odnosno profesor je također bio tamo, a to je na svojim mrežama zabilježila i Viktorija. Volume 2 pete sezone bit će pušten 3. prosinca, a zbog događaju u prvom dijelu mnogi su negodovali kako ne znaju što dalje očekivati od serije i nisu sigurni hoće li je nastaviti gledati.

image

Úrsula Corberó i Miguel Herrán

EUROPA PRESS/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Hoće li se cijela banda izvući živa, pogotovo sada kada su sa svih strana opkoljeni unutar banke i u trenutku kada imaju posla s talačkom pobunom? Svakako valja pogledati.

image

Alvaro Morte

CARLOS DAFONTE/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
20. travanj 2024 12:51