Gleda s užitkom

Viki Rađa svom bivšem plesnom partneru i ovog puta predviđa finale: ‘Ubijaju svaki ples!‘

Nekadašnji plesački duo došao je do samog finala, no na natjecanju 2019. u konačnici su osvojili drugo mjesto.

Bivša Miss Dalmacije i natjecateljica u Plesu sa Zvijezdama Viktorija Rađa s mnogo dragosti prisjetila se svojih dana intenzivnih priprema plesnih koraka. Na Instagramu je podijelila presliku emisije u kojoj se 2019. natjecala s instruktorom i profesionalnim plesačem Markom Mrkićem.

"Ovako je izgledao naš Quickstep. Marko Mrkić ove godine opet po meni ide do kraja. Dobio je ooozbiljno talentiranu Jelenu Perić ubijaju svaki ples! A ja sa veeelikim užitkom i malom sjetom pratim Ples sa zvijezdama i sve drage ljude koje volim. Plesači, kostimografija, šminka… Svi mi jako nedostajete", napisala je Viktorija. Fotografija koju je podijelila snimljena je u studiju tijekom natjecanja iz 2019. kada je Viktorija plesala s Markom.

Čitajte i: Trinaest parova u iščekivanju ‘Plesa sa zvijezdama‘: Otkrivamo sva imena zvjezdane postave!

Veliko prijateljstvo

Plesački duo došao je do samog finala, gdje su osvojili drugo mjesto. Viktorija je svojim plesačkim talentom zadivila brojne gledatelje, a njezin suprug Dino Rađa svojim je 'bockanjima' nasmijavao cijelu zemlju.

"A ovu čardaš haljinu napravila je Emina Kušan. I krstić znak na lančiću je nabavila", dodala je Viki citirajući pjesmu velikog Đorđa Balaševića "Devojka sa čardaš nogama".

Čitajte i: Olivera Balašević o godini bez Đoleta: ‘Ne prođe dan a da ne pustim suzu za Njim‘

Viktorija i Marko postali su jedan od omiljenih parova showa, a tijekom priprema i snimanja jako su se sprijateljili. Nakon završetka emisije nastavili su se družiti i putovati zajedno sa svojim partnerima Dinom i Anteom Franjić.

Linker
20. travanj 2024 10:45