Posebna ljubavna priča

Victoria i David Beckham: On je i danas, poslije 23 godine braka, još uvijek može nasmijati

Dokaz da se njegova supruga, poznata po namrgođenom izrazu lica u javnosti, ipak smije, objavio je na društvenim mrežama 2013., uz opasku: ‘Jesam li vam rekao?‘

Zajedno su već puste godine, a na ovaj ljetni dan svake godine, kad slave godišnjicu braka, Victoria i David Beckham kao da se natječu tko će jedno drugome uputiti romantičniju čestitku. Sumnja se da pretjeruju ne bi li fanovima što ljepše predstavili svoj brak, međutim, njihove geste su iskrene. I nakon 23 godina braka, koliko slave ove godine, Victoria i David još se vole. Otkriva to većina njegovih tetovaža: ima ih preko 50: gotovo sve su posvećene njihovoj ljubavi, sinovima Brooklynu, Romeu, Cruzu i kćeri Harper, (najstariji Brooklyn nedavno se oženio), a manji dio sportskim uspjesima.

image

David je često govorio kako se u Vic zaljubio na prvi pogled

SINEAD LYNCH/AFP/PROFIMEDIA

Posebno se ističe njezino ime tetovirano na sanskrtu. Poznavatelji veda, najstarijih svetih staroindijskih zapisa, dali su si truda, provjerili slavnu tetovažu s fotografije i zaključili da je pogrešno napisana.

"Šteta što nas nisi prije pitao", poručili su mu u šali. Ona ima tek dvije tetovaže, obje posvećene njemu: Davidove inicijale i jednu malu zvijezdu jer upravo to on u njezinom životu. Što to zapravo znači, otkrila je fotografija koju je David snimio i 2013. objavio na Facebooku. Na njoj je nasmijana Victoria! Poznato je, naime, da je ona u javnosti uvijek vrlo ozbiljna. Bivša nogometna zvijezda je u objavi ispod povijesne fotografije slavodobitno napisao:"Jesam li vam rekao da se ipak smije?"

Čuva njezin broj

Malo je poznato da je Victoria prije Davida već bila zaručena za instalatera protuprovalnih alarma Marka Wooda: čak je koristila njegovo prezime na prvim nastupima sa Spice Girls, potpisivala se kao Victoria Adams Wood premda nisu bili vjenčani. Ostavila ga je kad se proslavila, zaručnički prsten nije mu vratila, a kad je u jednom ranom intervjuu izjavila da joj nije jasno kako su uopće završili zajedno, bivši joj se osvetio ispovijesti uvrštenom u dokumentarac Channela 5 iz 2004., "Tajne Victorije Beckham". Progovorio je o njihovom seksu, piše Mirror.

Čitajte i: Victoria Beckham lansirala novi trend: Monotonim obrocima pribjegavaju i ove zvijezde

image

Pune 23 godine ovaj par ne krije koliko se vole

INSTAGRAM

Kako god bilo, David Beckham mnogo puta je rekao da se u svoju bolju polovicu zaljubio na prvi pogled. Jedva je "sredio" da se upoznaju.

Ono što se ne zna dirljiv je detalj: da ne izgubi papirić s njezinim brojem telefona, jer te davne 1997. nije bilo društvenih mreža, prepisao ga je na svoju avionsku kartu jer je isti dan trebao putovati u London. Boarding kartu s tim brojem još uvijek čuva.

Zaprosio ju je godinu kasnije dijamantnim prstenom vrijednim 65.000 funta, a vjenčali su se dvije godine kasnije u zamku “Luttrellstown Castle” u Dublinu koje ih je stajalo oko 500.000 funta. Tada je to bio rekordan iznos plaćen za svadbu, a ni danas nije zanemariv.

Kad su odlazili na medeni mjesec, sinu Brooklynu, koji se rodio iste godine, nataknuli su na glavu smiješan, maleni kaubojski šešir. Modno osviješten maneken i fotograf oženjen američkom glumicom u usponu i superbogatom nasljednicom Nicolom Peltz, to im do danas nije oprostio.

Linker
18. travanj 2024 09:59