Šok za obitelj

Victoria i David Beckham: Dok su mirno spavali, u njihovoj vili ‘operirali‘ su provalnici

Pljačku je otkrio njihov mlađi sin Cruz kad se vratio s večernjeg izlaska. No nisu oni bili jedini, pokazalo se da su iste noći opljačkane još dvije vile u njihovom susjedstvu.

Mlađi sin Victorije i Davida Beckhama imao je što vidjeti kad se u ranim jutrnjim satima vratio kući iz izlaska u Londonu. Dok su njegovi roditelji i mlađa sestra Harper spavali na katu njihovog doma u britanskoj prijestolnici, Cruz Beckham otkrio je kako im je gostinjska spavaća soba u prizemlju ispreturana, a stakla razbijenog prozora bilo je posvuda.

Nakon što je došao sebi od prvotnog šoka, probudio je oca, slavnog bivšeg nogometaša, a on je, dakako, pozvao policiju. Cijela obitelj bila je u šoku. Naime, dok su mirno spavali, prizemljem njihovog doma u četvrti Holland Park u zapadnom Londonu, tiho su "operirali" provalnici. Plijen pljačkaša navodno su tisuće funta vrijedni dizajnerski predmeti i elektronička roba. Na sreću, svi su dobro, a dobra vijest je i to da među otuđenim predmetima nema niti jednog s emotivnom vrijednošću za obitelj.

Izvor blizak suvlasniku nogometnog kluba Inter Miami i modnoj dizajnerici, kaže da su jako potreseni poslije provale.

Čitajte i: Beckhamov sin se uskoro ženi: Pripreme su u punom jeku, a evo i sočnih detalja

"Bili su žrtve vrlo profesionalnih lopova koji su djelovali u tom području", rekao je za The Sun. Pokazalo se da su dvije kuće u susjedstvu također opljačkane iste noći, što dovodi do zaključka kako je riječ o dobro uigranoj bandi.

Obitelji Beckham vjerovala je kako je osiguranje njihovog doma na visokoj razini, no morat će ga značajno pojačati žele li izbjeći posjet nezvanih gostiju.

Linker
19. travanj 2024 04:48