OVO NISU OČEKIVALI

Victoria Beckham otkrila koji joj je omiljen obrok, pa zgrozila obožavatelje: ‘To je poremećaj u prehrani‘

Poduzetnica i majka četvero djece ne skriva zavidnu figuru, a otkrivši koji joj je omiljen obrok "za utjehu", neugodno je iznenadila mnoge obožavatelje.

Britanska dizajnerica i nekadašnja glazbenica Victoria Beckham i dalje izgleda poput djevojčice, a njezina fit figura kao da se nikada nije promijenila. Nakon što je nedavno izjavila da joj je omiljena hrana "za utjehu" integralni tost sa soli, izazvala je zabrinute reakcije obožavatelja.

Sol kao omiljen ugljikohidrat

"Što se tiče hrane, zvučim dosadno. U redu - što mi se sviđa? Volim tost od cjelovitih žitarica sa soli", izjavila je Victoria Beckham tijekom razgovora o svojim prehrambenim navikama u podcastu s Ruth Rogers otkriši kako joj je omiljeni ugljikohidrat za kojim žudi upravo sol.

Čitajte i: Victoria Beckham se u sve miješa: Izabrala joj je haljinu za zaruke, a želi dizajnirati i vjenčanicu

Bivša "Spajsica" je inače vrlo izbirljiva što se tiče hrane pa se tako za nju obroci većinom pripremaju bez ulja, maslaca ili umaka. Od sedme godine ne jede crveno meso i mlječne proizvode, a omiljena hrana joj je povrće kuhano na pari s octom, dok obroke najradije začini sama.

Najgora noćna mora restoranima

"Dakle, većini restorana vjerojatno sam najgora noćna mora", nasmijala se Victoria objasnivši pritom kako je o prehrani pazila dok je još bila dio popularne glazbene grupe Spice Girls s čijim bi članicama na turnejama obilazila fine restorane.

Da se nije trudila slijediti zdraviju prehranu, došla bi u napast da pojede i cijelu košaru kruha, rekla je Victoria sasvim iskreno u svojoj "gastro" ispovijesti kojom je izazvala zabrinutost obožavatelja koji smatraju da takva hrana nikako nije dobra za zdravlje omiljene im pjevačice.

Čitajte i: Victoria i David Beckham zaratili sa susjedima: Zgroženi su i čine sve ne bi li ih zaustavili u naumu

"To nije obrok", "Ovo je poremećaj u prehrani", "tužno", samo su neki od komentara na odabir hrane nekadašnje pjevačice koja je u svojoj knjizi Learning to Fly svojevremeno opisala borbe s anoreksijom i bulimijom, a otkrila je kako joj je majčinstvo pomoglo da prihvati svoje tijelo.

U jednom intervjuu za strane medije, poduzetnica i majka četvero djece sa suprugom Davidom Beckhamom, rekla je da su ju djeca stavila u drugu perspektivu upravo zato što sve primjećuju.

"Nikada ne bih sjela sa svojom djecom i preskočila obrok - morate pokazati malim ljudima kako biti zdravi i sretni s onim što jesu."

Linker
18. travanj 2024 23:38