Getty Images
ZAJEDNO NA POZORNICI

Victoria Beckham i Mel C u Novu godinu ušle pjevajući hit Spice Girls

Iako će upravo njih dvije izostati s proslave 20. godišnjice benda Spice Girls, Victoria Beckham i Melanie Chisholm ušle su u Novu godinu pjevajući jedan od njihovih najvećih hitova.

Na dočeku Nove godine u organizaciji obitelji Beckham na Maldivima za ugodan ugođaj i dobru glazbu bila je zadužena Melanie Chisholm, poznatija kao Mel C odnosno Sporty Spice. Nakon što je počela pjevati hit "2 Become 1" na pozornici joj se pridružila Victoria, koja je nakon pjevačke karijere izgradila uspješan dizajnerski brend. U ono vrijeme ona je bila poznata i kao Posh Spice, te su njih dvije, zagrljene, zajedno s gostima otpjevale jednu od najpoznatijih pjesama popularne ženske grupe. Nasreću, netko je uspio snimiti cijeli emotivan trenutak koji je posebno značajan jer se Mel C i Posh Spice neće pridružiti ostalim članicama na Spice Girls Reunion koncertu ove godine.

Razlozi zbog kojih se neće pojaviti na slavljeničkom koncertu još uvijek nisu poznati, ali organizatori su već počeli sa službenom najavom obilježavanja jubileja sa samo tri članice benda: Melanie Brown, Geri Halliwell Horner i Emmom Bunton.

Linker
19. travanj 2024 20:11