UZMI ME ZA RUKU

Vežite se, polijećemo! Lady Gaga iznimno ponosna na svoju pjesmu za ‘Top Gun: Maverick‘

Američka pjevačica, kantatutorica i glumica Lady Gaga predstavila je pjesmu za naslovnu numeru dugo iščekivanog nastavka kultnog filma koji u kina stiže potkraj svibnja.

U petnaestgodišnjoj karijeri postigla je nevjerojatne uspjehe i stekla status jedne od najvećih i najintrigantnijih glazbenih zvijezda na svijetu. Uz ostalo dosad je osvojila 13 nagrada Grammy, Oscara, dva Zlatna globusa, a jutros se pohvalila pjesmom 'Hold My Hand', naslovnom numerom dugo iščekivanog nastavka filmskog hita koji 26. svibnja stiže u kina.

Pogledajte video

Riječ je dakako o 36-godišnjoj američkoj pjevačici i kantautorici Lady Gaga koja se tim povodom obratila svojim obožavateljima i pozvala ih da song preslušaju na Youtubeu.

image

Lady Gaga na dodjeli nagrada Grammy u travnju ove godine

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

"Želim reći da sam napisala pjesmu za nevjerojatan film 'Top Gun: Maverick', a posvetila sam je svima koji osjećaju da nisu dobro i uvjereni su da nikad više neće biti dobro. Nadam se da će ih naš film i moja pjesma pokrenuti jer me život naučio da u najtežim vremenima i okolnostima ne smijemo izgubiti vjeru u humanost i pomoć koju nam drugi mogu pružiti. Ako se osjećate usamljeno, tužno, izolirano od svijeta, daleko od sebe samih i svih drugih #holdmyhand (uzmi me za ruku). I jednog dana ponovno ćete biti dovoljno jaki da opet stanete na vlastite noge i vi pomognete drugima. Volim vas svim svojim srcem i zahvalna sam vam što ste mi omogućili da uživam u poslu koji najviše volim. Blagoslovljena sam što pjevam, skladam, pišem, produciram i izvodim ih za vas. Hvala vam svima, držite se polijećemo", napisala je Lady Gaga u svom statusu na instagramu.

image

Tom Cruise u Top Gunu 1986.

PARAMOUNT/KOBAL/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Elvis se stvarno vraća! Priscilla Presley oduševljena filmskom pričom o kralju Rock‘n‘Rolla

Podsjetimo da je za originalni Top Gun redatelja Tonyja Scotta s Tomom Cruiseom u glavnoj ulozi naslovnu temu 'Top Gun Anthhem' napisao Harold Faltermeyjer, pjesma je snimljena 1985., traje četiri minute i dvanaest sekundi, a riječ je o instrumentalnog hard rock glam skladbi. Mi je donosimo u proširenoj verziji od 6,52 minute s vizualima iz filmskog klasika. Uživajte!

Linker
19. travanj 2024 15:40