MARKO TODOROV/CROPIX
Čestite stižu sa svih strana

Veliko veselje u obitelji Kovačić: Izabel nije odoljela pohvaliti se ranom zorom na društvenim mrežama

Posljednje objave na Instagramu Izabel je posvetila sinu Ivanu koji slavi svoj prvi rođendan!

Posljednje objave na Instagramu Izabel je posvetila sinu Ivanu koji slavi svoj prvi rođendan!

Poduzetnica, vlasnica brenda Lunilou i supruga nogometnog reprezentativca Matea Kovačića, Izabel Kovačić, ztrenutno ima veliki razlog za slavlje. Posljednjim dvjema objavama na Instagramu raznježila je pratitelje otkrivši da njezin i Mateov sin Ivan slavi svoj prvi rođendan.

Objave koje su raznježile pratitelje

"Moj veliki dečko", napisala je Izabel u opisu crno-bijele snimke na kojoj pleše s malenim Ivanom u naručju, a ubrzo zatim je podijelila i fotografiju prve Ivanove torte.

Čitajte i: Izabel Kovačić vječna je inspiracija za haljine koje možemo nositi na ljetna vjenčanja! Od svile do perja - sve izgleda sjajno

Raznježeni pratitelji odmah su stali nizati rođendanske čestitke prvorođencu Matea i Izabel koji su zajedno već deset godina. podsjetimo, na vječnu ljubav su se zakleli 2017. u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog gdje su se i upoznali dok je Izabel pjevala u zboru, a Mateo bio ministrant.

Čitajte i: Zavirite u Lunilou morski svijet kupaćih kostima: Nova kolekcija inspirirana je jednom od najljepših žena na svijetu

Krunu svoje ljubavi, malenog Ivana krstili su ove godine u Zadru, a među uzvanicima su bili i Mateov prijatelj i kolega s nogometnog terena Luka Modrić sa suprugom Vanjom.

Linker
26. travanj 2024 00:32