Bravo!

Veliki uspjeh za Filipa Zubčića! Ostvario najbolji rezultat u slalomu u karijeri i završio na postolju!

Nakon što je odustao u veleslalomu, Zubčić je to nadoknadio u slalomu, završivši na odličnom trećem mjestu.

Skijaš Filip Zubčić stvarno se ima čime ponositi. U slalomskoj utrci u Svjetskog kupa u Val d'Isereu ostvario je odličan rezultat i to najbolji u cijeloj svojoj karijeri. U prvoj vožnji je bio šesti, dok je u drugoj u cilj ušao kao prvoplasirani, a na kraju je osvojio treće mjesto i završio na postolju.

Iako je u prvoj veleslalomskoj vožnji bio treći, a odustao u drugoj, plasman si je popravio ovim velikim uspjehom u slalomu. Zubčiću je do sada najbolji slalomski plasman u Svjetskom kupu bilo peto mjesto. Na š drugi predstavnik, Matej Vidović, završio je na 19. mjestu.

image

Filip Zubčić u akciji

JEFF PACHOUD/AFP/PROFIMEDIA

Čitajte i: Naš najbolji skijaš ulio nadu obožavateljicama: ‘Sad mi paše biti slobodan. Ali nikad ne reci nikad‘

Filip je ranije ove godine u intervjuu za Enter Zagreb otkrio da je najviše posvećen skijanju te da u njegovom životu trenutno nema mjesta za djevojku.

"Nemam curu, trenutačno sam slobodan. Mislim da se cura ne bi uklopila u moj trenutni lifestyle, ali tko zna. Možda se opasno zaljubim pa se uklopi. Nikad ne reci nikad", otkrio je i ulio nadu svojim obožavateljicama. Ipak u njegovom životu prošle jeseni bila je tajanstvena plavokosa Tea s kojom se i fotografirao.

Zubčić je sljedeći slalom voziti u 22. prosinca u Madonni di Campiglio, a prije toga pokušat će ostvariti rezultat u veleslalomu u Alta Badiji.

Čitajte i: Prva medalja nakon osam godina! Sjajni Zubčić ostvario uspjeh karijere: Naš skijaš je drugi na svijetu

Linker
19. travanj 2024 17:11