Sasvim druga žena

Velika promjena: Jennifer Lopez odrekla se slapova bujne kose i pokazala se s kratkom kosom

Pjevačica i glumica za glamurozno snimanje drastično je promijenila imidž i pokazala kako bi joj stajala kratka kosa. U intervjuu za magazin Allure dotaknula se i svojih početaka te utjecaja koji je ostavila na modnu industriju.

Latino diva čijem se izgledu dive i muškarci i žene, nakratko se odrekla svog zaštitnog znaka - bujne duge kose koja u slapovima uokviruje njeno lice - no Jennifer Lopez (51) je pokazala kako bi i s kratkom kosom bila jednako lijepa i atraktivna.

Pjevačica je za snimanje naslovnice Allure magazina pokazala kako bi joj stajala kratka kosa, stilisti su joj nabavili kratku periku koju je J.Lo savršeno 'isfurala'. Boja je vrlo slična njezinoj prirodnoj, ali kratki mokri pramenovi samo su istaknuli pravilne crte lica i uščuvanu kožu kojom se Lopez ponosi.

U slavljeničkom izdanju magazina, kojim Allure slavi svojih 30 godina, pjevačica i glumica progovorila je o svom utjecaju na standarde modne industrije u kojoj je Lopez nametnula i obline.

Čitajte i: Iživcirana Jennifer Lopez odgovorila fanovima: ‘Po petsto milijunti put, nikad nisam koristila botox!‘

Drugačija od svih

Istaknula je da kada je počinjala karijeru, izgledala je potpuno drugačije od norme, te je očito pomogla da se različiti tipovi tjelesne građe počnu smatrati 'normom' u svijetu showbiza.

U glamuroznom snimanju za ožujsko izdanje, diva je pokazala sjajnu formu, savršeno tonirane noge i još jednom dokazala - da njena ženstvenost nije uvjetovana slapovima bujne kose.

Čitajte i: Ben Affleck se sjetio veze s J.Lo: ‘Ljudi su bili toliko zli prema njoj, danas bi netko dobio otkaz‘

U intervjuu se Jennifer otvorila i o svom ne tako glamuroznom životu tijekom pandemije. "Na početku (lockdowna) svi smo bili puni anksioznosti. Bili smo u Zoni sumraka, baš kao i svi drugi", priznala je pjevačica.

No, zaključila je da joj je više od svega drago što je to vrijeme mogla provoditi sa zaručnikom Alexom Rodriguezom (45), njenim 12-godišnjim blizancima koje ima iz braka s Marcom Anthonyjem, kao i s Alexove dvije kćeri iz prvog braka.

Linker
17. travanj 2024 19:02