Getty Images
PISMO ZAHVALE

Velika gesta Michelle Obame dirnula je Lily Collins

Iako više nije prva dama, Michelle Obama i dalje oduševljava lijepim gestama i pristojnošću koje su bile njezina prepoznatljiva obilježja i za vrijeme dok je njezin suprug bio predsjednik Sjedinjenih Američkih Država.

Nedavno je pronašla vrijeme u svom prekrcanom rasporedu kako bi pismom zahvalila holivudskoj glumici Lily Collins na tome što joj je poslala svoju knjigu "Unfiltered: No Shame, No Regrets, Just Me", a 28-godišnja glumica je na društvenim mrežama odmah oduševljeno podijelila fotografije prekrasnog pisma.

"Nedavno sam čula citat koji me podsjetio na tvoju knjigu pa sam ga željela podijeliti s tobom – 'Živjele snažne žene! Budimo poput njih, okružimo se njima, odgajajmo ih!“ – napisala je Michelle Obama između ostaloga u pismu i dodala da jedva čeka da i njezine kćeri, 18 – godišnja Malia i 15 – godišnja Sasha, pročitaju knjigu.

Inače, ranije ove godine je Lily Collins iskreno progovorila o poremećajima prehrane s kojima se borila, ali i o nesigurnostima koje proizlaze iz činjenice što je kći slavnoga Phila Collinsa. Napisala mu je i otvoreno pismo u kojem mu oprašta "što nije bio uz nju uvijek kada ga je trebala i što nije bio otac kakvog je očekivala".

Linker
19. travanj 2024 02:15