Instagram
Kod kuće je najljepše

Vela Luka njezina je ljetna oaza, a na plaži je glavna atrakcija

Ove je nedjelje puhala 35 svjećica na torti, no godine ne mogu ništa atraktivnoj Fani Stipković koja 50 kilograma utega diže k'o od šale, zbog čega je glavna atrakcija na korčulanskim plažama

Iako posljednje četiri godine živi na španjolskoj adresi, bivša manekenka i novinarka Fani Stipković tradicionalno ljeta provodi kod kuće. Njezina ljetna oaza je Vela Luka gdje puni baterije za jesenske dane kada će ponovno u Madridu prionuti na posao. A baterije je napunila i jučerašnjom proslavom svog 35. rođendana koji je obilježila uz svoje najmilije. Tim je povodom poslala i inspirirajuću poruku uz neizostavne fotografije s plaže. ‘Život je ples kada živite u sadašnjem trenutku. Život je čaroban kada dopustite da energija teče i vodi vas u pravom smjeru. Život je dar kad ste zahvalni’, piše Fani na Instagramu.

Kako je svojedobno dizajnirala kupaće kostime, njezin je ormar prepun trendi badića kojima je Fani najbolji model, a neke od njih i danas nosi na korčulanskim plažama. Ali, nisu samo dobri geni zaslužni za ovakvu figuru atraktivne plavuše. Mnogo je znoja proliveno u teretani za svaki mišić.

Instagram

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic) on

Fani još uvijek ne razmišlja o povratku u Hrvatsku. Nakon što je u Madridu magistrirala novinarstvo, odlučila je tamo nastaviti svoju karijeru. Freelancer je za nekoliko produkcijskih kuća, a bavi se i produkcijom.

Linker
20. travanj 2024 02:58