U FRANKINOM RODNOM KRAJU

Vedran Ćorluka ponovno aktivan na Instagramu: Oduševio prvom objavom nakon višemjesečnog izbivanja

Bivši nogometaš podijelio je s pratiteljima fotografiju malenog sina Viktora s kojim uživa u krajoliku rodnog kraja supruge Franke.

Nakon što je krajem srpnja prošle godine podnio ostavku na poziciji pomoćnog trenera u nogometnom klubu moskovskog Lokomotiva gdje je godišnje zarađivao vrtoglavih četiri milijuna eura, a potom na šok javnosti izbrisao profile na društvenim mrežama, naš umirovljeni nogometaš Vedran Ćorluka ponovno je aktivan na Instagramu.

Bivši hrvatski reprezentativac prije nešto više od dva tjedna na radost mnogih obožavatelja vratio je Instagram profil gdje je sada pratitelje oduševio fotografijom malenog Viktora koja je ubrzo prikupila više od 12.000 lajkova.

"Čekamo da zvona zazvone", napisao je kratko u opisu fotografije Ćorluka čiji dvogodišnji sin pozira leđima okrenut na zidinama crkve u Labinu - u rodnom kraju mame Franke presretne što se njezin suprug vratio u Hrvatsku zbog čega je njezina mala obitelj ponovno na okupu.

Čitajte i: Veliki dan za obitelj Ćorluka: Franka izazvala more komentara posljednjom objavom na Instagramu

"Sad je super jer je doma, ali zapravo je bilo odlično kad je bio u Moskvi jer sam putovala češće. Igrao je u Lokomotivi, Ćorluka, da, sad je pomoćnik trenera naše reprezentacije. Tako da super je, sad više nisam sama s malim, napokon imam supruga", odgovorila je Franka nedavno za Index na upit o bivšem nogometašu s kojim je u srpnju 2018. na bajkovitom vjenčanju u njezinoj rodnoj Istri pristala na sve ono što donosi zajednički život. Kao kruna njihove ljubavi, u siječnju 2020. stigao je i maleni Viktor koji je nedavno proslavio rođendan.

"Sretan drugi rođendan živote moj", napisala je pjevačica u opisu objave na kojoj se Viktor igra na klaviru, a ubrzo su u komentarima počele pristizati najljepše želje pratitelja koji su odmah primijetili glazbeni talent kojeg je Frankin sin mogao od nje naslijediti.

Na mamu! Sretan ročkas Viktoru", "Aaaa slatkiš, na mamicu svira klavir! Nek mu je sretan", "Ma nek mu je najsretniji drugi! Neka nastavi biti ovako smiješan i presladak", "Sve isto, samo druga boja kose, sreća pa je Petrof izdržljiv. Sretan veliki drugi Viks", "Ajme slatkoće, sretan mu veliki drugi", "Najslađi je", samo su neke od čestitki upućenih malenom slavljeniku i miljeniku slavnih roditelja.

Linker
19. travanj 2024 19:30