okruglih pedeset

Večer za pamćenje: Cure detalji s glamurozne proslave Severininog rođendana!

Severina Vučković jučer je proslavila rođendan okružena dragim ljudima i poručila im riječi koje su ih od srca nasmijale.

Brojni prijatelji i uzvanici jučer su uz slavljenicu Severinu proslavili njezin okrugli 50. rođendan. Proslava se održala u klubu Mint club & more, a prema objavama poznatih koje su preplavile Instagram, svi su se odlično zabavljali.

A kako drukčije nego uz dobru glazbu! Marko Tolja otvorio je rođendansku proslavu, a osim njega nastupili su i Ana Bekuta, Saša Matić, Selma Bajrami, Haris Džinović i Petar Grašo.

Uzvanici su uživali u odličnoj atmosferi, glazbi i finoj hrani - na svakom stolu bila je čokolada s s natpisom "Severina level 50", dok je Severina dobila tortu u obliku crkve sv. Duje.

image

Severina u Balenciaga haljini.

TOMISLAV KRISTO/CROPIX

Čitajte i: Severina proslavila rođendan u društvu brojnih estradnih faca, nastupili gosti iznenađenja

Glazbenica je za ovu posebnu večer promijenila dva outfita: na proslavu je došla u crnoj haljini s naborima s potpisom luksuzne modne kuće Balenciaga koju je krasio veliki šlep, zanimljivim sanadalama, crnim elegantnim rukavicama i pripadajućom torbicom. U njoj je otvorila plesni podij s prijateljem Nenadom Korkutom, a kasnije se presvukla u puder-ružičastu kreaciju s prorezima na dekolteu.

image

Svi su se odlično zabavljali.

INSTAGRAM >SCREENSHOT

Severina se svima zahvalila što su joj uljepšali ovu večer: "Hvala svima što ste došli, rekli su mi da moram proslaviti veliki rođendan kako je i Grašo svoje vjenčanje na koje smo svi bili pozvani, ali ne ljutimo se!", rekla je Seve i nasmijala sve u klubu.

A Grašo joj je, prije nego je zapjevao, posvetio nekoliko lijepih riječi: "Naše prijateljstvo traje već više od 20 godina. Severina je jedno od najljepših otkrića...kao osoba, kao čovjek, kao netko tko je uvijek srcem u svemu do kraja. Moj život bez Severine bio bi puno puno siromašniji, sigurno kao i vaš. Jako je cijenim i kao vodećeg izvođača na ovim prostorima koji zna točno što treba, a kada i ne zna, onda je najjača", poručio je Grašo svojoj prijateljici.

image

Severini je zapjevao i Petar Grašo

INSTAGRAM >SCREENSHOT
image

Za rođendan je dobila tortu u obliku sv. Duje.

INSTAGRAM >SCREENSHOT
image

Na rođendanu su nastupale brojne zvijezde s domaće scene.

INSTAGRAM >SCREENSHOT
image

Na stolovima su bile čokolade s natpisom 'Severina level 50'.

INSTAGRAM >SCREENSHOT
image

I severina je zapjevala!

INSTAGRAM >SCREENSHOT
image

Selma Bajrami

INSTAGRAM >SCREENSHOT
Linker
23. travanj 2024 21:12