Tamara na odmoru iz snvoa
 Instagram/privatni album
Na visokoj nozi

Važno je zvati se Tamara: Umorili se na odmoru iz snova, pa otišli na još luksuzniji tretman

Odmor u Švicarskoj i Bahamima nije bio dovoljan, pa su Tamara, Jay i njihova Sofija otišli i do Meksika.

Kći bivšeg vlasnika Formule 1 Bernieja Ecclestonea i Riječanke Slavice Radić, Tamara Ecclestone, stalna je meta paparazza, a kad to i nije, fotografije s luksuznih destinacija objavljuje sama, ili je za to zadužen njezin suprug.

Iako je često kritizirana zbog preraskošnog načina života, Tamara živi po svom. Nakon obiteljskog odmora na Bahamima, odlučila je produžiti odmor, pa sada uživa u Meksiku uz supruga Jaya Rutlanda i kćer Sofiju (4).

Instagram/privatni album
Jahanje na pješčanoj plaži

33-godišnjakinja je odsjela u luksuznom resortu Las Ventanas Al Paraisou gdje su cijene noćenja vrlo paprene. Naime, jedno noćenje u tom resortu košta oko pet tisuća kuna.
Instagram/privatni album
Cvjetaju im ruže

Obitelj je uživala u jahanju konja po pješčanoj plaži. Od početka ove godine, ova živahna obitelj je napravila dosta milja. U veljači su se provodili u švicarskim Alpama gdje posjeduju planinu, putovali do Los Angelesa i Floride, no čini se, odmora nikad nije dosta.

/ Instagram/privatni album
Tamara i Sofija na kupanju

Tamara se vjenčala za Jaya 2013. odjevena samo u bijeli bikini i običan bijeli kaftan, a vjenčanje je proslavila na neobičan način: skakanjem u more na francuskoj rivijeri.

Linker
23. travanj 2024 10:02