Pravo iznenađenje

Vatreni rođendan: Nicole Richie podijelila snimku s proslave, pri puhanju svjećica doživjela je nezgodu

Poznata Amerikanka izašla je u restoran proslaviti okrugli rođendan, a na kraju večere doživjela je malu nezgodu, što je odmah objavila i na društvenoj mreži.

Ako je netko vatreno obilježio ulazak u četrdesete, onda je to Nicole Richie. Svoj okrugli 40. rođendan Nicole je proslavila u utorak, a tom je prigodom izašla van s dragim ljudima. Nakon večere čekao ju je uistinu poseban desert.

U videu koji je podijelila na Instagramu Richie sjedi za stolom s rođendanskom tortom ispred sebe. Kolač je bio ukrašen njezinim likom i ispisanom čestitkom za rođendan. No, kada se Nicole nagnula da ugasi svjećice, uspjela je zapaliti kosu.

Kada se odmaknula od torte shvatila je da su joj se vrhovi kose zapalili i spontano je vrisnula dok je pokušavala, zajedno s nekim iz društva, ugasiti vatru.

"Pa... za sad 40. su vatra", napisala je u opisu kraj snimke. U komentarima se njen suprug Joel Madden našalio: "Pa to je vruće".

Čitajte i: Nicole Richie uživa u šopingu i privatnim plažama u St. Tropezu

Richie i Madden imaju kći Harlow Winter Kate (13) i sina Sparrowa Jamesa Midnighta (11). O iskustvu majčinstva tijekom pandemije Nicole se otvorila za People.

"Jednostavno sam naučila slušati, zaista uzeti stanku i slušati. Uvijek sam naglašavala da je važno izaći van i boraviti u prirodi, no to je uistinu postala nužnost onda kada smo svi bili zaključani sa svojim računalima, poslom preko Zooma, svime time. Stvarno smo se morali potruditi i izaći, biti u prirodi, povezati se sa zemljom. Mislim da sam od toga napravila prioritet u životima", kazala je Richie te dodala da je i njima, kao i mnogim učenicima i roditeljima diljem svijeta, školska godina bila veliki izazov.

image
Nicole Richie s djecom
BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
19. travanj 2024 16:59