Iznenađenje

Valjda suprugu neće smetati? Holivudsku divu kolega poljubio pred svima na crvenom tepihu

Američki glumac gvatelamskih korijena nesvakidašnjom je gestom - poljupcem na mjesto koje kolege obično ne ljube ukoliko nije u scenariju - izazvao je pomutnju u Veneciji. Zbog tog poteza njegov agent imat će pune ruke posla.

Američki glumac gvatelamskih korijena Oscar Isaac (42) začinio je crveni tepih Filmskog festivala u Veneciji gestom zbog koje će odsad moći birati s kojom će kolegicom dijeliti set. Naime, zbog poljupca kojim je iznenadio Jessicu Chastain (44) pred očima cijelog svijeta, popularnost u Hollywoodu znatno mu je porasla i njegov agent vjerojatno će imati pune ruke posla.

image
Poljubac kojim je Isaac dodatno želio promovirati i podići pozornost oko njihovog projekta.
LUCA CARLINO/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Promovirajući u Veneciji remake Bergmanovih “Prizora iz bračnog života” iz 1973., senzualno je poljubio nadlakticu Jessice Chastain nakon što mu je prisno ovila ruku oko vrata. Holivudska glumica zbunjeno ga je pogledala i blago ga odgurnula jer se u takvim prilikama obično izmjenjuju poljupci u obraz, a ne u biceps. A onda se, shvativši zašto je to učinio, slatko nasmijala. Naime, sve je to showbusiness, film se mora promovirati, a Oscar Isaac dosjetio se kako to učiniti na orginalan način. Stvar je u tome što glume u seriji (kasnije je premontirana u film) koji potpisuje jedan od najvećih redatelja 20. stoljeća, Ingmar Bergman.

Glumački prethodnici bili su im Liv Ullmann i Erland Josephson i taj švedski filmski „dream team” nije bilo lako nadmašiti u remakeu. Glumac je svojim poljupcem vjerojatno htio odaslati poruku da su Jessica i on na setu dali sve od sebe u ulozi para kojem se urušava brak i neka im poštovatelji Bergmanovog lika i djela ne sude prestrogo u novoj verziji „Prizora iz bračnog života”.

image
Oscar Isaac i Jessica Chastain snimili su remake filma ‘Prizori iz bračnog života‘ Ingmara Bergmana.
KAZUKO WAKAYAMA/KCS PRESSE/PROFIMEDIA

Čitajte i: Glumica željela sakriti da je rodila, ali nije uspjela: Ne boji se korone, bebu već vodi u šetnju

Čitajte i: Iznenađenje u gradu! Nitko ništa nije znao sve dok glumica nije prošetala s bebom

Dugogodišnji prijatelji s prestižnog Julliarda

Neviđena scena na filmskoj smotri na sreću nije izazvala ljubomoru supruga holivudske glumice, talijanskog plemića Gian Luce Passi de Preposula (39). Naime, Harper‘s Bazaar piše kako su Jessica Chastain i seksepilan glumac, zvijezda još jednog remakea, znanstveno-fantastični filma “Dina” iz 1984. redatelja Davida Lyncha (u kojem tumači ulogu oca glavnog lika) zapravo dugogodišnji prijatelji. Zajedno su studirali glumu na prestižnom njujorškom Julliardu, skupa su glumili 2014. u kriminalističkoj drami “A Most Violent Year” i dobro se nadopunjuju na velikom platnu. To zna i suprug lijepe glumice pa zato mirno spava.

image
Glumica i njezin kolega zapravo su dugogodišnji prijatelji koji su svojedobno zajedno studirali na Juliardu.
RUNE HELLESTAD/UPI/PROFIMEDIA
image
Jessica Chastain inače je u braku s talijanskim plemićem, s kojim ima i dvoje djece, a istu priču ima i Oscar, koji s danskom redateljicom Elvirom Lind ima dva dječaka.
KAZUKO WAKAYAMA/KCS PRESSE/PROFIMEDIA

- Sjajno je kada nekoga tako dobro poznajete jer ne morate brinuti o puno stvari o kojima obično brinete na setu. Kad radite na nečemu intenzivnom kao što je ovaj film, imate osjećaj kao da ste s obitelji – izjavio je kasnije Isaac.

Iako je već dvadeset godina prisutan u industriji zabave, taj nadareni gitarist rođen u Guatemala Cityju, koji je kao beba s roditeljima te sestrom i bratom emigrirao u Ameriku, dugo se borio za status glumca koji može birati što će snimati. Prije nego li je prihvatio uloge u čak dva remakea, privukao je pozornost na sebe u filmu „Inside Llewyn Davis”, glumio u sagi „Ratovi zvijezda” te zablistao u znanstveno-fantastičnom trileru „Ex Machina”. Oženjen je danskom filmskom redateljicom Elvirom Lind (40) s kojom ima dva sina. Stariji Eugene rođen je u travnju 2017., mjesec dana nakon što su se vjenčali dok je mlađi došao na svijet 2019. Ponosna mama tada je podijelila fotografiju bebe na Instagramu (glumac zasad izbjegava društvene mreže), ali nije otkrila kako se maleni zove. Ni Elvira Lind nije ljubomorna zbog poljupca kojim je dotaknuo ruku svoje filmske partnerice. Zna da se radilo o spontanom prizoru iz glumačkog života po kojem će ostati zapamćen čak i ako njihov film ne dostigne željeni uspjeh.

Linker
15. travanj 2024 05:05