Ivan Posavec
VIDEO

Uvijek zabavni: Mrle i Ivanka imaju novi projekt, pričajući o njemu dobro su nas nasmijali

Glazbenici i životni partneri Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle, autori slikovnice i albuma s pjesmicama ‘Kišni razdraganci’, otkrili su svoju zaigranu stranu, a u projekt su uključili i kćer Evu Adrijanu.

Nakon četrdeset godina karijere legendarni riječki punk-rock glazbenik Damir Martinović Mrle (58) pretvorio se u kišnog razdraganca. No transformacija iz brkatog i mrkog muškarčine koji obožavatelje Leta 3 oduševljava direktnim porukama svojih tekstova i provokativnim scenskim nastupima na granici s kazališnom alternativom, u veselog dječjeg zabavljača zapravo ne čudi nikoga tko ga stvarno poznaje.

A najmanje njegovu partnericu, glazbenicu Ivanku Mazurkijević (47), koautoricu njihova prvog zajedničkog dječjeg projekta ostvarenog u suradnji s prijateljicom Lanom Letović Perčin. “Kišni razdraganci” je, naime, naslov slikovnice, upotpunjene CD-om s njihovih deset pjesama. O svojem novom projektu sve su nam otkrili u intervjuu za novi broj magazina Gloria, a u videu provjerite zašto baš kišni razdraganci, vole li kišu i čime se bave kada je vani kišovito. Uz njih dvoje - zabava je zagarantirana.

Linker
10. travanj 2024 13:59