Profimedia, Everett
dojadilo joj

Utišala glasine jednom zauvijek: Supruga Hugha Jackmana progovorila o glumčevoj seksualnosti

Australska glumica i redateljica Deborra-Lee Furness usporedila je svog supruga s Eltonom Johnom i odgovorila zlim jezicima koji sumnjaju u njezin brak s Hughom Jackmanom.

Australska glumica Deborra-Lee Furness, koja je u braku s puno poznatijim Hughom Jackmanom od 1996. godine, naslušala se glasina i glasina o svom suprugu.

New York, NY  - *EXCLUSIVE*  - Hugh Jackman and his wife Deborra-lee Furness walk their dogs, Dali and Allegra, in NYC on Monday. The two are bundled up in puffer coats for a cold day in the city.

Pictured: Hugh Jackman



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 361752676, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Skladan par koji se već desetljećima odlično slaže, česta je meta podrugljivih šuškanja koja govore kako je Hugh potajno homoseksualac, a Deborra samo 'paravan' za javnost.

"I ja sam bila gay!"

Redateljica i glumica odlučila je jednom zauvijek stati na kraj tome te se oglasiti na temu seksualnosti svog supruga: "Gay je već godinama", izjavila je smijući se u emisiji "Anh’s Brush With Fame".

"I ja sam bila gay. Znate kad sam snimala Shame? Bila sam gay. Svi su se šokirali kad sam se udala!".

MELBOURNE, AUSTRALIA - OCTOBER 20:  Actor Hugh Jackman and wife Deborra-Lee Furness arrive at the Fight Cancer Foundation's 20th Annual Red Ball on October 20, 2012 in Melbourne, Australia.  (Photo by Graham Denholm/Getty Images)
Getty Images
Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness

Zatim se uozbiljila i dodala: "To je tako krivo. To je kao da netko Eltonu Johnu kaže - on je heteroseksualac. Sigurno bi bio jako ljut".

Deborra Lee (64) i Hugh Jackman (51) upoznali su se na snimanju filma "Correlli" 1995. i na prvu zaljubili. Vjenčali si se već iduće godine, a imaju dvoje djece.

Čitajte i:

'Povjerenje i poštovanje, ali i nešto drugo': Glumica otkrila tajnu svog 17 godina dugog braka

Turbulentna obitelj Mariah Carey: Sestra pjevačice tuži majku zbog užasnih trauma iz djetinjstva

'Ni s kim ne bih radije bila svaki dan!' Holivudska diva slavi s deset godina mlađim redateljem

Linker
15. travanj 2024 23:13