Teški dan

Usred noći podijelila tužnu objavu: Zrinka Cvitešić oglasila se nakon smrti Zlatka Kranjčara

Dok je njezin životni partner Niko Kranjčar u najdubljoj boli zbog preranog gubitka oca, slavna glumica zaustavila je poslovne obaveze, a sada je i podijelila s javnosti tihu želju ožalošćene obitelji.

Glumica Zrinka Cvitešić javila se na svojim društvenim mrežama prvi puta nakon što je preminuo otac njenog životnog partnera, Zlatko Cico Kranjčar. Zrinka je u potpunosti posvećena Niki Kranjčaru u najtežim trenucima kroz koje prolazi s obitelji. Glumica je na Facebooku i Instagramu podijelila osmrtnicu pokojnog svekra.

"Svim ljudima dobre volje... uz zamolbu da držite razmak i nosite maske... Od sveg vam srca fala...", napisala je potresena Zrinka. Ovu suzdržanu, ali dostojanstvenu i toplu poruku, Zrinka je podijelila u noći prije sprovoda.

Čitajte i: Tuga u obitelji! Zrinka Cvitešić zbog smrti Zlatka Kranjčara povukla se na nekoliko dana s proba predstave znakovitog imena

Legendarni nogometaš i nogometni trener Cico Kranjčar preminuo je u ponedjeljak 1. ožujka, a sprovod je zakazan za petak 5. ožujka u 15 sati na zagrebačkom Mirogoju.

Posao na čekanju

Iako ima uspješnu međunarodnu karijeru zbog koje često boravi u inozemstvu, Zrinka Cvitešić posljednje vrijeme provodi u Zagrebu, gdje priprema predstavu "Kad svijeće dogore", koju na pozornicu HNK postavlja redatelj Branko Ivanda.

Čitajte i: Elvira i Zlatko Kranjčar upoznali su se još kao djeca: ‘Cico nam je zaista omogućio lijep život‘

No, posljednjih se dana probe odvijaju bez slavne glumice koja je u tuzi zbog odlaska našeg velikog nogometnog majstora Zlatka Cice Kranjčara. Zrinka se ovih dana posvetila svom životnom partneru Niki Kranjčaru s kojim je u vezi sedam godina.

image
Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić u vezi su sedam godina.
DAMJAN TADIC/CROPIX CROPIX

Pred glumicom osim predstave koja nastaje u koprodukciji Teatra Erato kojeg vodi Lidija Ivanda i HNK u Zagrebu, Zrinka glumi dvije uloge. Nedavno je dobila ulogu u novom Amazonovom serijalu "The Power" uz oskarovca Tima Robbinsa čije snimanje kreće za koji mjesec, stoga će joj alternativa u predstavi biti će joj kolegica Iva Mihalić.

Čitajte i: Odlazak dobrog duha hrvatskog nogometa! Zlatko Kranjčar svojedobno nam je ispričao zašto ga svi zovu - ‘Cico‘

Linker
30. ožujak 2024 08:51