NOLE U KUHINJI

Urnebesna dobacivanja Novaka i Jelene Đoković! Pitala ga je što radi, a on kaže: ‘Treću smjenu, da nešto i zaradim‘

Nakon što je na US Openu izborio četvrtfinale, jedan od najboljih tenisača svijeta pronašao je način kako se opustiti. Oprao je pun sudoper suđa, a sve je to ‘dokumentirala‘ njegova supruga Jelena.

Jedan od najboljih svjetskih tenisača Novak Đoković i njegova supruga Jelena u urnebesnom dobacivanju nasmijali su obožavatelje na društvenim mrežama. Nole u situaciji u kojoj ga nemamo prilike često gledati – u kuhinji, pokazao je kako se odlično snalazi kada su i kućanski poslovi u pitanju, i to nakon što je pobijedio u meču za četvrtfinale US Opena. Sve je snimila i na svom Instagramu objavila supruga Jelena.

- Što radiš?, upitala ga je.

- Radim prekovremeno. Treću smjenu radim da nešto zaradim. Dobro ovo je terapijski momenat. Ovo je "recovery hour". Pitanje je što ti radiš?

- Ja snimam kao svaka dobra žena, rekla je Jelena kroz smijeh.

Nole je, kao pravi romantik, stao u obranu svoje supruge i rekao: "Za sve one koji gledaju, ona je doduše do maloprije radila, a sad smo mi inscenirali kao da i ja radim" te naglasio kako ne voli mašine za pranje posuđa, na što je Jelena dodala kako ni ne zna gdje stoje.

Objava na društvenim mrežama potaknula je brojne da komentiraju Đokovićev pothvat.

"Možeš biti Đoković sto puta, ali lonci i poklopci ti ne ginu". "Veliki čovjek u svakom smislu te riječi". "Čovječe, ostat će lonac bez dna od toliko ribanja". Ovo su samo neki od komentara, a kako to uvijek bude na društvenim mrežama, našli su se i oni koji su Novaka kritizirali jer je po njima potrošio previše vode.

image
Novak i Jelena Đoković u srpnju su proslavili sedmu godišnjicu braka.
MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Idiličan brak

U srpnju ove godine Novak i Jelena proslavili su sedmu godišnjicu braka, a romantika je i dalje prisutna zbog toga što nemaju prilike često biti zajedno. Zbog toga zajedničko vrijeme nastoje kvalitetno iskoristiti, makar se radilo i o kućanskim poslovima. U intervjuu za Gloriju prošle godine, Jelena je otkrila recept za sretan brak.

"Mislim da ne postoji neka formula, brak jednostavno funkcionira ili ne. Kao i svaki odnos. Potrebno je mnogo poštovanja i emocionalnog angažmana da bi brak bio kvalitetan i trajao. Novak puno putuje, a kad se vrati s puta, to je kao da se opet upoznajemo, ponovno se zavodimo jer smo se oboje u međuvremenu zaželjeli jedno drugog i možda ne tako uočljivo na prvi pogled, ali i promijenili", rekla je Jelena, koja mu je moralna podrška i na US Openu gdje je izborio četvrtfinale pobijedivši tenisača Jensona Brooksbyja.

U toj fazi natjecanja čeka ga Talijan Matteo Berrettini kojeg je Đoković u srpnju ove godine pobijedio u finalu Wimbledona te ga je osvojio ukupno šesti put zaredom.

Čitajte i: Novak Đoković ispisao povijest! Za pobjedu zaslužna je i njegova Jelena, podržavala ga i kad su mu svi okrenuli leđa

Profesionalnom sportašu nedavno su opljačkali vilu vrijednu 10.000.000 dolara u Marbelli u Španjolskoj, a pljačkaši su navodno uzeli novac, nakit i skupe satove. Riječ je o organiziranoj akciji u kojoj je opljačkano još dvadesetak luksuznih kuća u istom kvartu.

Čitajte i: Novak Đoković i njegova supruga ne slažu se u svemu: O važnom pitanju imaju potpuno suprotno mišljenje

Linker
19. travanj 2024 11:05