SIME BILIC
‘Bambina mia‘

Upravo smo dobili najveći ljetni hit: Optimistična retro priča zbog koje je i Rađa stao na košarkaški teren

Lito je stiglo Bambina mia, a kako je izgledao splitsku ljetni đir osamdesetih godina pokazali su CAMBI. i TBF.

Lito je stiglo Bambina mia, a kako je izgledao splitsku ljetni đir osamdesetih godina pokazali su CAMBI. i TBF.

Neodoljivu glazbenu priču iz Dalmacije predstavili su članovi CAMBI-ja koji su se udružili s TBF-om, a u video priči za pjesmu ‘Bambina mia‘ nema koga nisu angažirali, za ovu veselu retro priču čak je i Dino Rađa stupio na košarkaški teren u dresu svoje omiljene Jugoplastike.

Spot koji je zamišljen kao ljetna ljubavna priča vrti se oko glavnog lika čije poteze komentira i ženska strana koja se krije iza nazica ST KOKE - pseudonim iza kojeg se kriju glumice Ana Uršula Najev i Jagoda Kumrić

Pogledajte video

Pjesmu ‘Bambina mia‘ koju će CAMBI. i TBF zajedno izvesti na ovogodišnjem Splitskom festivalu glazbeno potpisuje Josip Radić, član dvojca Valentino Bošković, a stihovi su djelo Saše Antića i Ivice Ivaniševića.

Ova neobična "pop - hip hop opereta" danas je predstavila i svoj video broj koji će se vjerujemo upisati u najbolje video priče hrvatske estrade u posljednje vrijeme, a sve pod redateljskom palicom Milana Latkovića.

image
Dino Rađa spremno se vratio na košarkaški teren.
FRANKO KELAM

Čitajte i: Cambi, nove zvijezde na muškom modnom nebu: ‘Sve je kliknulo kad smo otkrili čari online shoppinga‘

Mini mjuzikl na ulicama Splita

Split 80-tih postao je scenografija za pravi mali film u kojem se uz košarkaše Jugoplastike i cijelu plejadu likova pojavljuju i neka današnja splitska lica poput fotografkinje Sonje Dvornik, nogometaša Antonija Asanovića i dizajnerice Anamarije Asanović, a sve to predvođeno iznimno duhovitom cameo ulogom košarkaške legende - Dina Rađe.

image
Ana Uršiula Najev, Sonja Dvornik i Anamarija Asanović.
FRANKO KELAM

Upravo je Anamarija Asanović koja se pojavljuje i u jednoj od glavnih uloga zaslužna za šarene i autentične kostime protagonista koje je složila u suradnji s Textile House Hrvatska i Vintage Shop Ljubljana.

Dojam su svakako obogatile prave retro vespe iz 80-tih u vlasništvu članova Vespa Kluba Split pa je ova video priča pravi mamac za oči i uši ovog ljeta.

image
Ekipa ‘Bambina mia‘
FRANKO KELAM

CAMBI. i TBF nesumnjivo imaju veliki hit pred sobom, a nama preostaje iz ove priče samo izvući pouku: neka pitanja je ponekad bolje prešutjeti!

CAMBI. je šira javnost upoznala na ovogodišnjoj Dori gdje su prikazali jednu novo moderno lice ovog vokalnog sastava koji predvode Sandro Gerbec, Jure Nikolić, Joško Tranfić i Luka Čulić, a njihov singl "Zaljubljen" prometnuo se u pravi megahit hrvatskog etera.

image
Sastav CAMBI.
FRANKO KELAM
Linker
26. travanj 2024 00:06